Loading...

Unique Maritiem

Werken in de haven? Unique Maritiem bundelt talloze logistieke vacatures en matcht je met een nieuwe job als logistiek medewerker. Ontdek onze aanpak.


Unique Maritiem: wij matchen je met logistieke vacatures in de haven

Werken in de haven? Slimme keuze! De sector bruist van de boeiende opportuniteiten. Ervaren expediteur, transportplanner, douanedeclarant … De mogelijkheden zijn ruim en onze recruiters helpen je graag om de juiste koers te bepalen. Unique Maritiem is tenslotte dé referentie voor logistieke vacatures. Licht je professionele verwachtingen toe en ondervind aan den lijve hoe wij je matchen met een uitdagende job in de haven.

Een waaier aan logistieke vacatures

Aan logistieke jobs geen gebrek bij Unique Maritiem! Van junior expediteur, over customer service medewerker, tot loketbediende: dankzij de vele logistieke vacatures kom jij ongetwijfeld aan de bak. Weinig logistieke ervaring? Samen met het CVO-LBC organiseren we regelmatig opleidingen Transport & Logistiek. Vijf weken lang dompelen ervaren experts je onder in de do’s en don’ts van logistiek werk en stomen ze je klaar voor een job in de haven. Een greep uit de vaardigheden die we aanscherpen:

  • Professioneel communiceren met klanten en leveranciers
  • Begrijpen van en jongleren met vakjargon (Nederlands & Engels)
  • Opstellen van transportdocumenten
  • Inzicht krijgen in de diverse functies binnen de maritieme branche
  • Uitvoeren van administratieve taken
  • Leren van Incoterms

Tijdelijke of vaste jobs in de haven 

Tijdelijk bijspringen als logistiek bediende, zodat je geniet van veel flexibiliteit? Liever een vaste job in de haven die zekerheid en stabiliteit biedt? Voor beide valt iets te zeggen. Gelukkig komen alle opties ruimschoots aan bod in onze maritieme vacaturedatabank. Jouw wensen vormen ons uitgangspunt, zodat we enkel relevante logistieke vacatures naar voren schuiven.

Zo gidsen wij je naar je nieuwe maritieme job

Met een hyperpersoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jij opstart bij de ideale werkgever, in een logistieke job die echt bij je past. Een helder beeld van jouw karakter en capaciteiten is essentieel! We kijken niet enkel naar je cv, maar doorgronden je ambities en identificeren je talenten. Met deze info in het achterhoofd koppelen we je doelgericht aan de juiste logistieke vacatures, steeds bij bedrijven waar jij je goed voelt en naar waarde geschat wordt.