Loading...

Payrolling

U heeft het sollicitatieproces met succes afgerond, vond een straffe aanwinst voor uw bedrijf en telt af naar de opstart. Maar eerst … het administratieve luik. Bent u allesbehalve thuis in loonadministratie en sociale wetgeving? Unique neemt de papiermolen uit handen via payrolling en plaatst uw kandidaat vakkundig op haar loonlijst.


Waarom kiezen voor payrolling?

Uw interne werking en personeelsbeleid spelen een sleutelrol bij de groei van uw organisatie. De juiste balans vinden tussen rekrutering en budgetcontrole is daarbij essentieel. Door een beroep te doen op payrolling beperkt u de financiële risico’s tot het absolute minimum. Bovendien bespaart u uzelf massa’s papierwerk, want u kan de personeelsadministratie – die steevast bij werving en selectie komt kijken – in haar geheel uitbesteden.

Wat mag u van ons verwachten?

Contractopmaak, verloning, loonadministratie … Wij plaatsen uw collega vlotjes op onze loonlijst en garanderen dat hij of zij 100 % in orde is (werkkleding inbegrepen). Zo kan uw nieuwste teamlid meteen zelfstandig aan de slag. Bovendien checken we regelmatig in met werknemers die op onze payroll staan. Ondersteunend en ontzorgend!

De voordelen van onze payrollingservice

Van een occasionele werkdag, tot meerdere weken op rij: flexibiliteit vormt de rode draad doorheen onze payrollservice. Ons team van 25 specialisten payrolling is helemaal mee met de actuele wetgeving en volgt de laatste wijzigingen op de voet. Zo voorzien we u van een correcte en efficiënte administratieve verwerking. Dat doen we steeds tegen hypervoordelige tarieven. Kortom: een slimme samenwerking waar geen sociaal secretariaat tegenop kan!

Wilt u de stap zetten naar payrolling en uw loonadministratie uitbesteden? Schrijf uw medewerker in via onze website, wij rollen met plezier onze administratieve expertise uit.  

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!