Loading...

We did it! Unique Starbrand opnieuw verkozen als Best Workplace

Het Unique Starbrand-team glimt van trots. Voor de zesde keer op rij verdienen we de erkenning van Great Place to Work®. Bovendien evenaren we ons topresultaat van vorig jaar. We veroveren opnieuw een plekje in de prestigieuze top tien, prijken fier op de 4de plaats en slepen de titel van Best WorkplaceTM in de wacht. Vergeleken met vorig jaar scoren we maar liefst 5 plaatsen beter. Een fantastische bekroning van onze missie om een warme werkplek te creëren, waar elke collega écht zichzelf kan zijn. Lees hier hoe zij ons beoordeelden!

Wat is Great Place to Work?

Elk jaar organiseren het Great Place to Work® Institute en Vlerick Business School een uitgebreide medewerkersenquête in bedrijven. Daarin polsen ze via 60 stellingen naar de werkbeleving in al haar facetten. Leiderschap, communitygevoel, inclusiviteit … Onze collega’s zijn ronduit enthousiast over Unique Starbrand als werkgever. Dat resulteert in een zesde bekroning als Great Place to Work®, een knappe toptienplaats en een erkenning als Best Large WorkplaceTM. In totaal bestaan er vier categorieën:

- Best Small WorkplacesTM – organisaties met minder dan 99 medewerkers
- Best Medium WorkplacesTM – organisaties met 100 tot 249 medewerkers
- Best Large WorkplacesTM – organisaties met 250 tot 500 medewerkers
- Best Extra Large WorkplacesTM – organisaties met meer dan 500 medewerkers

Een greep uit onze topscores

De Unique Starbrand gooit opnieuw hoge ogen met een resem topscores. Zo scoren we gemiddeld, over alle stellingen heen, maar liefst 90 %. Daarmee doen we het nog een procentje beter dan vorig jaar! Hoe evalueerden collega’s ons op andere vlakken? We lichten enkele veelzeggende resultaten uit: 

- Ons management wekt vertrouwen. Dat gaat van de business managers, tot de directie. We behalen knappe scores van 91 % op geloofwaardigheid, 89 % op respect en 86 % op eerlijkheid.
- Proud to be Unique. 92 % van de medewerkers is fier op zijn job en op Unique Starbrand als werkgever. Een gevoel dat volledig wederzijds is!
- Teamwork makes the dream work. Daarom wakkert Unique Starbrand het teamgevoel sterk aan. Met succes, want we behalen 94 % op kameraadschap. Onze mensen kunnen zichzelf zijn, werken warm samen en vertrouwen elkaar.

De sleutels tot ons succes

Deze bekroning komt er natuurlijk niet zomaar. Wij beseffen goed dat onze medewerkers doorslaggevend zijn in ons succes. We streven onze ambities samen na en boeken mooie resultaten. Dat zorgt voor verbondenheid én voldoening. Daarnaast zetten we maximaal in op een warme werkomgeving, sterke talentontwikkeling en een bruisende teamsfeer. We zijn dan ook heel blij dat deze inspanningen opnieuw beloond worden met een toptienplaats en de titel van Best WorkplaceTM. Dat we ons heel graag blijven engageren om deze positieve lijn door te trekken, spreekt voor zich.

Join our team

Bij Unique is alles goed geregeld. Geen zin meer om te wachten op de job van je dromen? Onze consultants helpen je graag verder.