Loading...

Unique is a Great Place to Work… 6 years in a row!

Employee happiness is het fundament voor een groeiend en bloeiend bedrijf en dat hebben we bij Unique heel goed begrepen...

Elke dag engageren we ons om een positieve, inclusieve werkomgeving te creëren waar iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. We zijn dan ook bijzonder trots om voor de zesde keer de erkenning van Great Place to Work te ontvangen. Met een tevredenheidsscore van maar liefst 90 % behaalden we zelfs ons beste resultaat ooit.

60 stellingen die peilen naar werkgeluk

Het Great Place to Work Institute en Vlerick Business School organiseren ieder jaar een grootschalige enquête die polst naar het werkgeluk in diverse organisaties. Aan de hand van 60 stellingen bevragen ze werknemers over de bedrijfscultuur, inclusiviteit, integriteit … Voor de zesde keer op rij slaagde Unique met glans en dit jaar tikken we voor het eerst de topscore van 90 % aan. Een bijzonder resultaat, volledig in lijn met onze waarden. Want ook in deze uitdagende tijden zet Unique volop in op het geluk van haar medewerkers!

Unique scoort …  

De jaarlijkse enquête van Great Place to Work is een perfecte barometer om te checken hoe onze collega’s zich voelen op de werkvloer. Bovendien gaan we elk jaar aan de slag met de feedback van de bevraging, die we omzetten in concrete acties. Het is dan ook geweldig om te zien dat we op verschillende vlakken progressie gemaakt hebben:

  • Een werkgever waarop collega’s kunnen bouwen. Een score van 91 % op geloofwaardigheid, 89 % op respect en 86 % op eerlijkheid. Medewerkers die voluit vertrouwen op het management, dat is waar we het voor doen. 

  • Proud to be Unique. Maar liefst 92 % van onze werknemers geeft aan trots te zijn om een job uit te oefenen bij Unique. Fantastisch, want ook wij zijn ervan overtuigd dat een fijne werkomgeving het beste in hen naar boven haalt. 

  • Een grote familie. Een resultaat van 94 % op kameraadschap: teamgevoel is bij Unique nooit ver te zoeken. Want samen bereiken we de mooiste resultaten!

Met deze klinkende cijfers zijn we voor de zesde keer op rij verkozen tot Great Place to Work. Een certificaat dat we niet enkel met trots aan de muur hangen, maar ook elke dag beleven op de werkvloer. In maart 2024 weten we of we opnieuw deel uitmaken van de top tien en de titel van Best Workplace in de wacht slepen. Fingers crossed!

Join our team

Bij Unique is alles goed geregeld. Geen zin meer om te wachten op de job van je dromen? Onze consultants helpen je graag verder.