Great Place to Work? Unique strikes again!

De bevraging is afgerond, onze medewerkers hebben zich uitgesproken. Met veel trots ontvangen wij voor de vierde keer het certificaat van Great Place to Work met de hoogste score ooit. Een erkenning die in coronatijden extra veel voor ons betekent, want ook vanop afstand deden we al het mogelijke om onze collega’s te motiveren en connecteren.

Trots op ons team, trots op ons Great Place to Work-rapport!

Woorden omzetten in daden, dat doen we bij Unique iedere dag met hart en ziel. Niet enkel voor onze uitzendmedewerkers, maar evengoed voor onze collega’s! Ook in coronatijden hebben we niet stilgezeten. Het bewijs? Vandaag werden tijdens het jaarlijks event van Great Place to Work en Vlerick Business School alle gecertifieerde bedrijven van het voorbije jaar, waaronder Unique, in de kijker gezet. De positieve feedback tijdens onze medewerkersenquête van juni 2021 heeft hier mee voor gezorgd. Volgens de cijfers uit deze bevraging scoren we 92 % op teamgevoel/community, 89 % op leiderschap, 92 % op hospitality en 95 % op inclusie en dat terwijl de bevraging liep toen we volop aan het telewerken waren.

Welk resultaat ons absoluut het meest deugd doet, is dat maar liefst 92 % van onze collega’s aangeeft dat wij een Great Place to Work zijn. Onze waarden en onze slogan ‘Be You, Be Unique’, worden duidelijk gesmaakt in de praktijk. Nog tot en met juni dragen we trots de titel van Great Place to Work, al voor de 4de keer op rij!   En ook daarna blijven we ervoor gaan, want dit jaar organiseren we een nieuwe bevraging.

Proud to be a Great Place to Work!