Loading...

 

 

 

Over Unique

Unique heeft oog voor de eigenheid van kandidaten en bedrijven.
Ontdek hoe Unique haar missie waar maakt.

Werken bij Unique

Een kwinkslag om de dag te beginnen, keihard de koppen samensteken om topresultaten te bereiken en achteraf het glas heffen om successen te vieren. Dat is helemaal Unique. Of je nu consultant, gespecialiseerd recruiter of manager van een kantoor bent: bij Unique kun je meer dankzij de sfeer.

Onze Specialisaties

Wij zijn de HR-experts in uw vakgebied. Dankzij onze verschillende specialisaties
helpen we u bij het vinden van de juiste kandidaat.

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in. We kijken samen welke baan het best bij je past.

Divisies van de Unique groep

Met onze rekruteringsoplossing outsourcing en HR-specialisatie in de medische en hospitality sector heeft de Unique groep heel wat kennis en expertise in haar aanbod. Dat maakt Unique tot de ideale partner in vele bedrijven en sectoren. De Unique groep bundelt drie sterke spelers: Unique, Unique Career & Express Medical.

Express Medical

Express Medical

Express Medical is uw HR-partner voor de medische sector: uitzendarbeid, rekrutering & selectie, opleidingen, inhouse kantoren & projectstaffing. Terwijl u zorgt voor anderen, zorgen wij voor jou.

Unique Career

Unique Career

Op zoek naar tijdelijke expertise? Unique heeft maar liefst 200+ Project Consultants aan boord die uw tijdelijke personeelsnoden op een kwalitatieve manier kunnen opvangen.