Loading...

Meebouwen aan een groene toekomst met een bedrijfsbos

Sustainability is bij ons geen trend maar een vaste waarde. In november 2022 hebben we, samen met Go Forest, een eigen bos met 330 bomen aangeplant in Sint-Pieters-Leeuw. Hiermee zetten we onze vijf ESG-beloftes extra kracht bij.

Sustainability is bij Unique geen trend maar een vaste waarde. In november 2022 hebben we, in samenwerking met Go Forest, immers een eigen bedrijfsbos aangeplant.  Een actie waarmee we onze vijf duurzame beloftes op vlak van milieu, maatschappij en beleid (ESG) extra kracht bijzetten. Let’s go green!

Unique gaat groen met Go Forest

RGF Staffing, het moederbedrijf boven Unique, Unique Career en Express Medical, engageert zich om tegen 2030 ’s werelds meest duurzame uitzendbedrijf te zijn aan de hand van vijf duurzame beloftes. Dat doen we niet alleen! Zo helpt het Belgische bedrijf Go Forest ons om niet alleen toekomstgericht te denken maar ook te handelen. Go Forest ontwikkelt namelijk projecten rond herbebossing, boslandbouw en mangroven. Zo voorzien ze onze planeet van nieuwe bomen, en zorgen ze ervoor dat de juiste bomen in de juiste regio’s groeien en onderhouden worden.

Extra zuurstof aan de Brusselse rand

In het Vlaams-Brabantse Sint-Pieters-Leeuw plantten we 330 bomen aan en dat is geen toeval! Dit is namelijk het aantal collega’s dat Unique telt. We planten dus per medewerker een boom. Wij kijken ernaar uit in de toekomst ons eigen bedrijfsbos te zien groeien en bloeien, net zoals onze mensen dat doen. Natuurlijk zijn later niet alleen onze collega’s maar ook onze klanten welkom om een ontspannende wandeling te maken in onze groene oase!

We blijven verder planten met Click To Tree

Onze inspanningen voor een groenere wereld houden daar niet op. Via Click To Tree riepen we een url in het leven waarmee we voor elk websitebezoek 1m² bos planten. Benieuwd hoeveel vierkante meter bos er daardoor al werd geplant? Volg onze maandelijkse updates!  

 

Goforest M² Bos (8)