Loading...

Customer Care

Customer service medewerkers gezocht?
Unique Customer Care is uw rekruteringskantoor dat zich
toespitst op klantendienstmedewerkers. Ontdek onze aanpak.


Unique Customer Care: uw rekruteringskantoor voor customer service medewerkers

De essentie van customer service? Een warm klantencontact waarin je zorgt voor een ultieme klantenbeleving of Customer Experience. Not an easy job! Unique Customer Care is dé hr-partner voor klantendienstvacatures. Onze ervaren recruiters kennen het reilen en zeilen van een klantendienst door en door. Zij plaatsen de juiste customer service medewerker op de juiste plaats. Want customer contact is wat mensen écht bijblijft.

Werknemers gezocht? Wij rekruteren uw customer service medewerkers

Zoekt u customer service medewerkers voor de interne afdelingen van uw bedrijf? Unique Customer Care beschikt steeds over een sterke poule van gekwalificeerde kandidaten. Customer service officer, klantendienstmedewerker tweede lijn, bijstandsverlener, sales assistant, commercieel adviseur, credit & collection officer … Ze worden grondig gescreend op hun soft skills en theoretische competenties. Zo matchen we uw bedrijf snel en efficiënt met de perfecte customer care medewerker.  

Werving- en selectiebureau met laserscherpe focus 

Onze recruiters zijn niet de eerste de beste, integendeel. Het zijn doorwinterde hr-experts met een specialisatie in customer service medewerkers. Werknemers gezocht voor uw klantendienst? Tijdelijke ondersteuning of een customer support medewerker op lange termijn? Wij luisteren naar uw noden, brengen de bedrijfscultuur in kaart en zoeken gericht naar kandidaten die uw waarden delen. Een hyperpersoonlijke aanpak die het verschil maakt! Tel daarbij onze jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk, verspreid over heel België, en u begrijpt waarom Unique Customer Care koploper is in de werving en selectie van klantendienstmedewerkers.

Kantoren voor customer care medewerkers in uw buurt

Unique zet maximaal in op specialisatie en lokale verankering. We tellen vestigingen over het hele land, zodat we u deskundig én van dichtbij kunnen ondersteunen. Een rekruteringskantoor voor customer service medewerkers in Vlaams-Brabant of in & rond Brussel? Neem contact op met ons Customer Care-kantoor. Onze dedicated recruiters zetten hun vakkennis graag in voor uw callcenter of klantendienst.

Op zoek naar Customer Care-profielen in een andere regio? Vind hier het dichtstbijzijnde Unique-kantoor, of neem contact op met ons Large Account-team.

Ontdek hoe we u als hr-partner verder ondersteunen

Nieuwe collega gevonden? Super! Maar ook daarna kan u op ons rekenen. Naast het invullen van uw klantendienstvacatures met tijdelijke of vaste customer service medewerkers, kan u ook bij ons terecht voor een heleboel andere hr-diensten. We plaatsen uw collega’s op onze payroll, voeren verhelderende assessments uit of versterken uw team met een hoogopgeleide Project Consultant. Zo willen we uw trusted hr-partner zijn, met een doeltreffende oplossing voor al uw vraagstukken.