Loading...

Unique dat zit in je DNA

Hoe herken je een rasechte Unique-medewerker? Simpel! Ze belichamen onze kernwaarden tot in de puntjes. Het zijn ambitieuze goalgetters met passie voor de job. Enthousiaste teamplayers die klinkende resultaten op tafel leggen. In deze mensen wil Unique volop investeren. Dat doen we met leerrijke trainingen en persoonlijke begeleiding, zodat onze medewerkers zichzelf volop kunnen ontplooien. 

Proud to be a best workplace!

Al 5 keer op rij mogen we onszelf een Great Place to Work noemen, maar dit jaar is de erkenning extra speciaal: we behaalden een plaats in de felbegeerde top 10! Dat levert ons de titel van Best Workplace op. Unique bruist duidelijk van het werkgeluk: 97 % van de collega’s schoof ons naar voren als Great Place to Work. 

Website Beeld Op Pagina (1)

Join our team

Bij Unique is alles goed geregeld. Geen zin meer om te wachten op de job van je dromen? Onze consultants helpen je graag verder.  

Onze voordelen

Werkenbijunique

Ambition, dedication, motivation

Bij Unique kan je helemaal jezelf zijn. Je geeft dankzij jouw talent, ideeën en persoonlijkheid onze organisatie mee vorm. Unique biedt je als werkgever een werkomgeving die net zo professioneel en ambitieus is als collegiaal. Bij Unique sta jij centraal!

One team

Eén team van gedreven professionals, die een topservice bieden aan zowel kandidaten als klanten. Maar no worries, er is ook ruimte voor ontspanning, met toffe teambuildings of knallende feestjes. Unique is dé sneltrein naar een bloeiende carrière. Work hard, play hard!