Loading...

Preventie en veiligheid

Weten wat u als ondernemer beweegt, is ook nadenken over uw strategie voor veiligheid en preventie. Unique hecht veel belang aan de veiligheid en gezondheid van uw en onze medewerkers.

Maatregelen van Unique

Veiligheidsopleiding
Veiligheidsopleiding

Onze consultants krijgen bij hun opstart een complete veiligheidsopleiding. Een 14-tal kantoren zijn in het bezit van een VCU-certificaat.

VCA / HACCP
VCA / HACCP

Wij passen de veiligheids- en hygiëneregels toe volgens de VCA en HACCP vereisten.

Advies
Advies

U kunt terecht bij onze Unique preventieadviseur voor advies over wetgeving, opleidingen, praktische tools of andere initiatieven om de veiligheid en gezondheid op het werk te verbeteren.

Werkpostfiches
Werkpostfiches

U kunt uw werkpostfiche online opstellen of voorbeelden van werkpostfiches raadplegen en verder aanvullen op maat van uw bedrijf.

Informeren
Informeren

Onze consultants informeren de kandidaten over de veiligheidsvoorschriften, de hygiënevoorschriften en de persoonlijke beschermingsmiddelen voor de opstart. Na de eerste werkweek overlopen onze consultants de checklist ‘veiligheidsdiagnose’ met de medewerkers. Ze bespreken arbeidsomstandigheden, de aard van het uit te voeren werk en eventuele incidenten.

Veilig werken
Veilig werken

Wij verhogen veilig werken bij onze medewerkers door een correcte screening van de gevaren binnen uw bedrijf – rekening houdend met uw verwachtingen. Dit stelt ons in staat een betere selectie te doen, de kandidaten beter te informeren en het risico op arbeidsongevallen te beperken.

Werkpostfiches

U hecht net als Unique belang aan veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk, bij zowel uitzendmedewerkers als eigen personeel. Een stevig preventiebeleid maakt integraal deel uit van een kwalitatieve dienstverlening.

Opleidingen Opleidingen

Wilt u uw kennis over veiligheid vergroten? Wilt u zich gespecialiseerd bijscholen? Zoekt u praktijkgerichte opleidingen om uw medewerkers veilig te laten werken? Unique biedt via zijn partner ETIC'S AT WORK een ruim gamma opleidingen aan. ETIC'S AT WORK helpt u uw veiligheidsstrategie te concretiseren.