Loading...

Accounting & Finance

Nieuwe finance job gezocht? Unique Finance is gespecialiseerd in finance vacatures en matcht finance medewerkers met een functie die écht bij hen past.


Unique Finance: wij matchen je met de juiste finance job

De finance afdeling is een essentiële schakel in talloze bedrijven. Maar die draait alleen wanneer gemotiveerde finance professionals de cijfers in handen nemen. Doe jij niets liever dan je dagen hiermee vullen? Kijk je uit naar een uitdagende finance job? Unique Finance is dé referentie in finance recruiting en matcht je met finance vacatures als CFO, boekhouder of dossierbeheerder, bij een werkgever die jou waardeert, inspireert en motiveert.

Een waaier aan finance en accounting vacatures

Finance medewerkers staan hoog aangeschreven op de arbeidsmarkt. Het gevolg? Jij hebt de finance jobs voor het uitkiezen. Unique Finance presenteert openstaande finance en accounting vacatures in uiteenlopende bedrijven en sectoren: hoofdboekhouder, financieel directeur, dossierbeheerder, accountant … Wij helpen je om het bos door de professionele bomen te zien. Daarom selecteren we uitsluitend finance functies die aansluiten bij jouw expertise en beantwoorden aan je verwachtingen.

Tijdelijke of vaste jobs als finance medewerker

Ons uitgangspunt? Een finance job waarin jij je goed voelt en al je talenten ontplooit. Dat kan een interim-functie als boekhouder zijn, waarin je geniet van veel flexibiliteit. Liever een vaste job als CFO? Sure! De vraag naar vakkennis is groot en het aantal finance vacatures is talrijk, zowel voor bepaalde als onbepaalde duur. Doe je wensen uit de doeken bij onze recruiters, zij helpen je om de juiste finance functies in het vizier te krijgen.

Zo gidsen wij je naar je nieuwe finance job 

Dat finance recruiting geen bandwerk is, bewijst Unique Finance met glans. We doen veel meer dan louter een blik werpen op je cv. We spitsen de oren voor jouw professionele doelen, analyseren je talenten en brengen je persoonlijkheid in kaart. Dat doen we niet enkel uit nieuwsgierigheid, maar vooral om je te matchen met de ideale finance vacature en werkgever. Wij geloven namelijk in de kracht van de cultural fit. Wanneer je een finance job aanvangt in een bedrijf dat bij je past, zul je gelukkiger zijn, beter presteren en langer aan boord blijven. Everybody wins!

Kantoren voor finance medewerkers in jouw buurt

Unique zet maximaal in op specialisatie en lokale verankering. We tellen vestigingen over het hele land, zodat we je deskundig én van dichtbij kunnen ondersteunen. Een rekruteringskantoor voor finance medewerkers in jouw buurt? Neem contact op met een van onze kantoren. Onze recruiters zetten hun vakkennis graag in om jou te koppelen met finance vacatures waar jij energie van krijgt.