Loading...

Maritiem

Logistieke bedienden gezocht die uw maritieme
vacatures invullen? Unique Maritiem kent de haven
als geen ander en buigt zich over uw logistieke vacatures. 


Unique Maritiem: uw rekruteringskantoor voor logistieke bedienden in de haven 

De haven is altijd in beweging. In deze dynamische sector zijn logistieke bedienden onmisbaar. Hoe vindt u de juiste profielen voor uw maritieme vacatures? Bij Unique Maritiem bent u aan het juiste adres voor de rekrutering van sterke kandidaten, zowel op korte als lange termijn. Met bijzondere kennis van de branche buigen gespecialiseerde recruiters zich over uw logistiek- of transportvacatures.

Werknemers gezocht? Wij rekruteren uw logistieke bedienden

Zoekt u een junior expediteur of een ervaren rot? Een customer service medewerker die een warm klantencontact garandeert? Onze maritieme databank telt verschillende competente logistieke bedienden. Loketbedienden, transportplanners, douanedeclaranten … Hun skills en drijfveren screenen we uitvoerig met onze professionele toolbox, die we speciaal voor de maritieme sector ontwikkelden. Zo zoeken en vinden we vlot uw nieuwe medewerker.

Werving- en selectiebureau met een aanpak op maat

De maritieme sector vraagt om specifieke kennis, en dat is exact waar onze recruiters in excelleren. Werknemers gezocht die uw logistieke vacatures invullen? Onze maritieme experts luisteren naar uw vraag, verdiepen zich in uw organisatie en krijgen voeling met het unieke bedrijfs-DNA. Om de juiste profielen te rekruteren, zetten we diverse jobboards in, van TL Hub tot LinkedIn Recruiter, en zijn we aanwezig op jobbeurzen in uw sector. Daarbij plaatsen we uw professionele noden steeds voorop. Deze persoonlijke aanpak vullen we aan met jarenlange ervaring en een netwerk dat zich uitstrekt over heel België.

Talent omscholen via opleiding Transport & Logistiek

De arbeidsmarkt is krap en talent is schaars. Daar spelen we bij Unique Maritiem slim op in. Hebben we een potentiële kandidaat voor uw logistieke vacature op het oog, met weinig ervaring maar veel zin om bij te leren? Samen met het CVO-LBC organiseren we regelmatig opleidingen Transport & Logistiek. Vijf weken lang dompelen ervaren experts uw nieuwe collega onder in de do’s en don’ts van logistiek werk en stomen ze hem of haar klaar voor een job in de haven. Een greep uit de vaardigheden die we aanscherpen:

  • Professioneel communiceren met klanten en leveranciers
  • Begrijpen van en jongleren met vakjargon (Nederlands & Engels)
  • Opstellen van transportdocumenten
  • Inzicht krijgen in de diverse functies binnen de maritieme branche
  • Uitvoeren van administratieve taken
  • Leren van Incoterms

Career Logistics voor tijdelijke logistieke ondersteuning

Heeft u eerder nood aan tijdelijke logistieke ondersteuning? Wilt u een langdurige afwezigheid binnen het team opvangen of pieken in de werkdruk verlagen? Dan verwijzen wij u graag door naar Career Logistics, een gespecialiseerde divisie binnen Unique Career. Zij schakelen gedreven Project Consultants in om uw ploeg gedurende een bepaalde periode te versterken als logistieke bedienden. Deze professionals zijn hoogopgeleid, vlot meertalig en uiterst flexibel in de taken die ze uitvoeren.

Ontdek hoe we u als hr-partner verder ondersteunen

Maritieme vacatures matchen met de juiste logistieke bedienden: daar zetten we ons elke dag met veel plezier voor in. Maar daar stopt ons gedreven engagement niet, integendeel. Als allround hr-partner begeleiden we u in alle facetten van uw hr-beleid. Concreet hr-advies delen, Project Consultants plaatsen, uw preventiebeleid scherpstellen … Met ons uitgebreid aanbod aan diensten formuleren we op elke hr-vraag een treffend antwoord.