Loading...

Office

Administratieve ondersteuning gezocht?
Unique Office is gespecialiseerd in office jobs.
Van marketing tot sales: ontdek onze aanpak


Unique Office: uw rekruteringskantoor voor administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning gezocht? De recruiters van Unique Office gaan graag aan de slag om uw administratieve vacatures in uiteenlopende domeinen, van onthaal tot marketing, in te vullen. Dankzij onze verregaande expertise spelen we perfect in op uw bedrijfsnoden. Kwalitatieve administratief bedienden voor uw organisatie? Check!

Werknemers gezocht? Wij rekruteren uw administratief bedienden

Administratieve ondersteuning is onmisbaar in elke organisatie. Deze gedreven professionals buigen zich over de papiermolen, denken klantgericht en blinken uit met hun organisatietalent. Zoekt u een punctuele inside sales? Nood aan een administratief bediende die de puntjes op de i zet? Unique Office presenteert een sterke poule van office professionals: marketing managers, executive assistants, sales assistants … Wij matchen u vlot met de juiste kandidaat voor tijdelijke of langdurige administratieve ondersteuning.

Werving- en selectiebureau met uitmuntende nichekennis  

Met een strak afgelijnde visie en waardevolle expertise maakt Unique Office het verschil. Onze recruiters werken niet zomaar voor elke sector, maar verdiepen zich in een specifieke niche. Zij spitsen zich uitsluitend toe op administratief bedienden en het invullen van office jobs binnen diverse vakgebieden (sales, marketing, customerservice …). We luisteren naar uw vraag, polsen naar de bedrijfscultuur en peilen naar onmisbare skills. Door elke kandidaat persoonlijk te ontmoeten en grondig te screenen via een diepte-interview, garanderen we een geslaagde werving en selectie.

Kantoren voor administratieve ondersteuning in uw buurt

Unique zet maximaal in op specialisatie en lokale verankering. We tellen vestigingen over het hele land, zodat we u deskundig én van dichtbij kunnen ondersteunen. Neem contact op met een van onze kantoren in uw regio. Onze dedicated recruiters zetten hun vakkennis met plezier in om uw office vacatures in te vullen. Vlot, vastberaden en met uw wensen steeds voorop!  

Ontdek hoe we u als hr-partner verder ondersteunen

Unique Office doorspit de arbeidsmarkt met één missie: uw organisatie voorzien van sterke administratieve ondersteuning. Maar dat is slechts het tipje van onze serviceberg. Onze recruiters staan te springen om hun expertise met u te delen. Van innovatieve hr-technieken introduceren, tot tips om de sterkste kandidaten te selecteren. Met een waaier aan diensten vormen wij uw allround hr-partner. Plaats uw collega’s op onze payroll, evalueer medewerkers met onderbouwde assessments of til de veiligheid naar het hoogste niveau met een doelgerichte opleiding.