Jobs per vakgebied

Je verdient een job die bij je past. Klik op jouw favoriete
vakgebied en bekijk de vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Topwerkgevers

Ga aan de slag bij één van onze topwerkgevers. Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal? Ontdek hier al onze topbedrijven.

WE ARE BACK!

Na weken van telewerk zijn we ontzettend blij jullie te mogen meedelen dat onze kantoren terug open zijn. YESSS! Maar omdat we jullie veiligheid willen garanderen en die van ons ook, vragen we jullie om op voorhand een afspraak te maken.  Zo zijn we zeker dat we alle afstand te allen tijde kunnen bewaren.

Be You, Be Safe! 

Maak een afspraak

U werkt als uitzendkracht en u wil in deze Coronatijden veilig en gezond blijven. Dan stelt u zichzelf vast heel wat vragen, over tijdelijke werkloosheid wegens overmacht, de wachttijd bij tijdelijke werkloosheid, het recht op een werkloosheidsuitkering, enz. We hebben heel wat van deze vragen en antwoorden hier opgelijst. Vindt u hier niet wat u zoekt, dan vragen wij u contact op te nemen met uw vertrouwde Unique-contactpersoon.  Hij/zij zal u indien nodig doorverwijzen naar onze preventiedienst of de juridisch dienst.

Lees Meer

Communiceren op veilige afstand

Het lijkt alsof de coronamaatregelen elk persoonlijk contact onmogelijk maken. Of toch niet? Er bestaan heel wat technologische hulpmiddelen die je toch de kans geven om een face-to-facegesprek te hebben. De 3 meest gebruikte hulpmiddelen zijn Skype for Business, Zoom en Microsoft Teams. We maakten een korte & handige handleiding en tips & tricks om deze tools in te zetten om contact te houden, met beeld én klank.

Lees Meer

The Corona Special: klanten in de kijker!

Iedereen applaudisseert – en terecht – voor alle zorgpersoneel. Maar er zijn nog heel wat andere beroepen en bedrijven die ervoor zorgen dat onze economie blijft draaien. Welke maatregelen hebben ze genomen? We  scheppen een beeld van de huidige omstandigheden en welke impact die hebben op de dagdagelijkse werkzaamheden. Maar we lezen ook hoe ze een positieve draai hebben gegeven aan deze crisis. 

Deze week stellen we Vanheede Environment Group voor. Een fantastisch bedrijf dat afval op een duurzame manier verwerkt om het zoveel mogelijk een nieuwe, nuttige toepassing te geven.  

Lees Meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?