Loading...

Soprema

Waarom werken bij Soprema?

Op de Belgische markt zijn wij een van de belangrijkste marktleiders op vlak van waterdichting en isolatie. Om die positie nog te versterken, investeert SOPREMA NV aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling en een ultraperformante productie.

SOPREMA is veel meer dan een producent van hoogkwalitatieve producten voor waterdichting en isolatie. Al meer dan honderd jaar bouwen we onze expertise uit en stellen we onze kennis ten dienste van onze klanten.

Dankzij een voortdurende focus op business development, opleiding, R&D en de juiste acquisities, is SOPREMA uitgegroeid tot een solide speler met een sterke marktpositie en een betrouwbare partner voor plaatsers, aannemers en architecten. Want wij geloven in een sterke samenwerking op lange termijn.

Soprema is een internationaal bedrijf dat toch zijn familiale karakter heeft weten te bewaren. Hierdoor heerst er binnen het bedrijf een open en ongedwongen sfeer met ruimte voor communicatie en eigen inbreng. 

Wil jij ook deel uitmaken van onze grote familie? Neem een kijkje naar onze vacatures.

Over Soprema

Soprema is als onafhankelijk familiebedrijf opgericht in 1908. Momenteel staat Soprema bekend voor de productie van miljoenen vierkante meters waterdichtings- en isolatiesystemen. Soprema telt 10.452 medewerkers verspreid over 123 productiesites en 120+ filialen, goed voor een omzet van € 4,82 miljard euro in 2022. De groep is actief in 90 landen, beschikt over 23 R&D centra die zich voornamelijk focussen op duurzame ontwikkeling en 46 opleidingscentra verspreid over 16 landen. Soprema draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.

Benieuwd?

Leergierigheid & ondernemende spirit zijn voor ons belangrijker dan diploma's. Vertel ons wie je bent & wat je kan.
Schrijf je als de bliksem in via soprema@unique.be of solliciteer onderaan deze pagina.  

Bel nu

Openstaande vacatures bij Soprema

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.