Loading...

Uw online administratie

Unique vereenvoudigt uw administratie. Zo wordt het voor u nog eenvoudiger om uitzendmedewerkers in te schakelen. Unique toont u de weg naar verschillende elektronische applicaties. Zo bieden wij u een tool voor het beheer van uitzendmedewerkers, timesheets alsook een applicatie voor elektronische facturatie. 

Flex net Flex net

Flex-Net is een tool voor het beheer van uw uitzendmedewerkers. Uw administratieve taken verlopen eenvoudiger en u optimaliseert de communicatie tussen uzelf, Unique en uw uitzendmedewerkers. De tool is modulair. U kiest zelf welke modules u gebruikt.  

E-timesheets E-timesheets

Wie heeft hoeveel uur gewerkt? U houdt het bij dankzij de elektronische tool E-timesheets. Deze module stelt u in staat timesheets op een eenvoudige manier te vervolledigen voor al uw uitzendmedewerkers.                                                                                                      

E-invoicing E-invoicing

De portaalsite Basware biedt een overzicht van al uw facturen. Niet alleen van Unique, maar ook van alle facturen die komen van bedrijven uit de groep RGF Staffing. U vindt alle facturen hier, u raadpleegt ze in pdf-vorm en kunt ze ook archiveren. 

Heeft u nog geen login?

Online administratie is dé plek om al jouw Unique zaken te regelen als je voor ons werkt. Waar en wanneer het jou uitkomt. Alle informatie die voor jou interessant is, staat hier bij elkaar.

Teken uw digitaal contract

Al onze uitzendkrachten kunnen vanaf nu hun contract veilig en digitaal ondertekenen. Dit gaat sneller en het helpt om de papierberg te verkleinen.

Online Admin

Contract (Dimona) aanvragen

Alle arbeidsovereenkomsten voor uitzendarbeid moeten vóór aanvang van prestaties worden ondertekend. Wenst u een contract aan te vragen dan kan u uiteraard contact opnemen met uw Unique kantoor. Wens u een contract tijdens weekend/feestdagen te laten opmaken voor reeds ingeschreven uitzendkrachten? Dan kan u altijd bij het Unique Contact Center terecht tijdens de weekend en feestdagen van 6u tot 22u op het nummer +32 3 213 33 39.