Loading...

Technicum

Technieker of logistiek medewerker gezocht?
Unique Technicum vult technische en logistieke
vacatures in met de juiste medewerkers.


Unique Technicum: uw partner in rekrutering voor techniek, logistiek en productie

Deskundige technische of logistieke medewerkers die van aanpakken weten: ze zijn bijzonder gegeerd op de arbeidsmarkt. Heeft u moeite om de technische vacatures in uw organisatie in te vullen? Unique Technicum doet niets liever dan logistieke en technische profielen rekruteren! Ons team kent de branche als haar broekzak, begrijpt wat deze profielen verwachten en bouwt feilloos de brug met uw bedrijf. Ontdek wat we voor uw organisatie kunnen betekenen!

Logistiek medewerker of techniekers gezocht? Wij rekruteren het juiste profiel

Kijkt u uit naar een operator met een eerste werkervaring? Een nauwkeurige magazijnier die meteen zelfstandig werkt? We’ve got you covered! Unique Technicum beschikt over een zorgvuldig geselecteerde poule van logistiek medewerkers en techniekers. Productiemedewerkers, heftruckchauffeurs, orderpickers, … Onze gespecialiseerde consultants nemen hun technische skills grondig onder de loep. Zo koppelen we uw bedrijf moeiteloos aan de juiste technische medewerkers. Toptalent dat pas van de schoolbanken komt? We ondersteunen onze kandidaten bij het behalen van veiligheidsattesten zoals heftruck- of reachtruckattest, VCA-attest, of HACCP zodat ze snel de handen uit de mouwen kunnen steken.

Werving- en selectiebureau met specifiek speerpunt

Technici, productie- en logistieke medewerkers rekruteren is een vak apart, en dat heeft Unique Technicum helemaal begrepen. Daarom vindt u hier geen metersbreed werkveld, enkel welomlijnde nichekennis en jarenlange ervaring. We focussen uitsluitend op technische en logistieke medewerkers en maken zo het verschil. Nood aan een elektromonteur om piekmomenten in de planning tijdelijk op te vangen? Liever een magazijnmedewerker die vast in dienst treedt? Wij schakelen in functie van uw wensen en rekruteren sterke techniekers, magazijniers en operatoren die naadloos passen binnen uw bedrijfscultuur. Strategische werving en selectie die loont!

Kantoren voor techniekers, magazijniers en productiemedewerkers in uw buurt

Unique zet maximaal in op specialisatie en lokale verankering. We tellen vestigingen over het hele land, zodat we u deskundig én van dichtbij kunnen ondersteunen. Een rekruteringskantoor voor techniekers, magazijniers en productiemedewerkers in de Kempen, AntwerpenLimburgWest-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Neem contact op met een van onze kantoren in uw regio. Onze dedicated recruiters zetten hun vakkennis graag in voor uw magazijn, productielijn of technische dienst.

Ontdek hoe we u als hr-partner verder ondersteunen

Technieker gezocht én gevonden? Mission accomplished! Maar onze dienstverlening stopt niet bij deze opdracht. Onze Unique Safety-experten zijn een wandelend woordenboek wat testing en preventie betreft. Bij vragen over handletsels, manueel hanteren van lastenHACCP …  voorzien wij u van begrijpbare uitleg. En ook voor andere hr-services klopt u bij ons aan. We plaatsen uw arbeiders op onze payroll, voorzien u van tijdelijke Project Consultants of verbeteren de efficiëntie in uw bedrijf met onderbouwde assessments.