Loading...

Accounting & Finance

Finance medewerkers gezocht? Van CFO tot boekhouder: Unique Finance is specialist in financerecruiting en vult uw finance vacatures vlot en vakkundig in.


Unique Finance: uw rekruteringskantoor voor finance medewerkers

Op zoek naar een finance medewerker die uitblinkt in punctualiteit? Een junior boekhouder, dossierbeheerder, erkend accountant of financieel directeur met accurate kennis en een resultaatgerichte mindset? Unique Finance schiet al uit de startblokken! Wij zijn de referentie voor finance recruiting en gooien al onze expertise in de strijd om uw finance vacatures in te vullen met de juiste kandidaat. Doordacht, doelgericht en 100 % op maat van uw organisatie.

Werknemers gezocht? Wij rekruteren uw finance medewerkers

Onze recruiters kennen de financiële wereld door en door. Zij weten wat de verschillende finance jobs inhouden, welke skills noodzakelijk zijn en wat finance medewerkers zoeken in hun functie. Hyperrelevante kennis die ze telkens opnieuw demonstreren. Een tijdelijke CFO of een hoofdboekhouder die uw team versterkt op lange termijn? Alles kan! Onze kandidatenpoule bulkt van de finance experts, die we nauwgezet opvolgen en slim rekruteren voor uw organisatie, met uw bedrijfsnoden altijd in ons achterhoofd.

Werving- en selectiebureau voor finance recruiting 

Unique Finance scheert hoge toppen met haar haarscherpe focus en hyperpersoonlijke aanpak. Onze recruiters zijn namelijk geen manusjes-van-alles, maar richten zich bewust op finance vacatures en kandidaten. Starten doen we steeds met een diepgaande intake van uw bedrijfsnoden en -cultuur. Cruciale info om de juiste finance medewerkers te vinden! Hebben we enkele potentiële kandidaten op het oog? Zowel hun karakter als hun financiële kennis wordt grondig gescreend. Zo verzekeren we dat u enkel finance experts ontmoet die in uw professionele plaatje passen.

Kantoren voor finance experts in uw buurt

Unique zet maximaal in op specialisatie en lokale verankering. We tellen vestigingen over het hele land, zodat we u deskundig én van dichtbij kunnen ondersteunen. Een rekruteringskantoor voor finance medewerkers jouw buurt? Neem contact op met een van onze kantoren. Onze teams zetten graag hun vakkennis in om uw finance vacatures in te vullen.

Ontdek hoe we u als hr-partner verder ondersteunen

We zetten ons met veel enthousiasme in om uw finance medewerkers te rekruteren. En daar stopt onze drive niet, allesbehalve zelfs. Ook met andere hr-vraagstukken helpen wij u graag verder. Zo plaatsen we uw collega’s op onze payroll, bieden we een uitgebreide hr-bibliotheek en zijn we gul met praktisch hr-advies. Tijdelijke versterking nodig om piekmomenten in uw bedrijf het hoofd te bieden? Onze Project Consultants staan paraat om de werkdruk te verlagen.