Loading...

Vanheede

No talent to waste!

Jouw passie is onze energie! Afvalbeheer en -management op maat voor bedrijven, KMO's, zelfstandigen en de publieke sector. Ontdek wat Vanheede voor jouw professionele toekomst kan betekenen.

Innovatie

Bij vele mensen stopt het afvalverhaal aan de vuilnisbak, bij ons begint het dan pas. We maken er onze missie van om afval een nieuw en beter leven te geven. Elke dag gaan we op zoek naar vooruitstrevende technieken om de ingezamelde materialen om te zetten in nieuwe grondstoffen en energie.

Respect

Eigenheid is de kracht van ons bedrijf. Bij ons telt de invulling van jouw job, niet je afkomst, geloofsovertuiging, geslacht of leeftijd. Bij ons krijgt iedereen gelijke kansen. Eerlijkheid, respect & vertrouwen, daar hechten we écht belang aan. Duurzaamheid is bij ons een sleutelwoord en dat geldt zeker voor ons HR-beleid.

Goesting

We geven je de ruimte om te leren en te groeien, binnen een informele en collegiale sfeer. Zin voor initiatief en ondernemerschap worden sterk aangemoedigd. We werken hard aan een mooiere toekomst maar verliezen daarbij het evenwicht tussen werk en privé niet uit het oog.

Doe maar gewoon…

...dan doe je al gek genoeg. We zijn een familiale groep met West-Vlaamse roots, maar met de drive en passie van een wereldspeler. We staan voor een no-nonsense aanpak, wat zich uit in daadkracht en vooruitgang. De sterkte van ons bedrijf is dat we met ons dynamisch team samen hetzelfde doel willen bereiken.

Openstaande vacatures bij Vanheede

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.