Loading...

AG Insurance

AG is supporter van het leven van zijn klanten

Maar wat houdt dat in? Wat is het doel van een verzekeringsmaatschappij? Een vangnet bieden wanneer je er het meest nood aan hebt? Zorgen voor een financieel appeltje voor de dorst als je ouder wordt? Ondersteuning bieden wanneer het leven tegenzit? Allemaal juist, maar dat is nog niet alles... want wij gaan altijd een stapje verder! Volgens ons moet een verzekeraar je de vrijheid geven om voluit te leven. Zorgen voor gemoedsrust zodat jij je dromen kan waarmaken.

Wij staan voor je klaar, zodat jij er voluit voor kan gaan.

We anticiperen op behoeften die voor jou écht belangrijk zijn: familie, woning, gezondheid, mobiliteit, sparen, pensioen en ondernemen. AG helpt je vandaag je leven van morgen voor te bereiden. Samen met onze medewerkers en partners bieden wij een compleet gamma aan uitstekende oplossingen in preventie, verzekering en bijstand. We zijn vastbesloten om te zorgen voor een maximale ondersteuning en een geweldige klantervaring.

Onze waarden, onze cultuur

Om onze doelstellingen te verwezenlijken, rekenen we op 4 400 topmedewerkers. Samen delen we 4 waarden, die aan de basis liggen van alles wat we doen.

  • Care: blijk geven van respect en de mensen om ons heen helpen.
  • Dare: grenzen verleggen, zonder bang te zijn om risico’s te nemen.
  • Deliver: de dingen vooruit laten gaan, en onze beloftes houden.
  • Share: kennis delen en anderen inspireren met onze succesverhalen.

Bij AG geloven we dat jij samen met je collega’s het verschil maakt voor onze klanten, onze partners, onze medewerkers en zelfs voor de maatschappij.

Gaat het om innovaties om onze klanten een nog betere ervaring te kunnen bieden, om nieuwe manieren om onze medewerkers nog beter te ondersteunen zodat ze het beste halen uit hun carrière en hun leven, of nog om onze volgende sportieve topprestatie… met jouw talent en samen met je fantastische collega’s kan je grenzen verleggen.

Werken bij AG, avontuur verzekerd.

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.