Bij Unique gaat het hard, heel hard zelfs. En voor jou kan het ook hard gaan. Vandaag zit je uit te rusten in je tent op een berg in een zonnig oord. Maar morgen zit je al te shinen op je nieuwe job. Je start misschien als Business Manager of Recruitment Consultant. Maar waar je naartoe gaat? Dat kan je alleen maar ontdekken. Want bij Unique kan je ook hard groeien. Op professioneel vlak en op persoonlijk vlak. Droomjob? Check!

We zoeken 80 nieuwe medewerkers voor
onze 15 nieuwe vestigingen.

Recruitment consultant

Zie jij het helemaal zitten om met je collega’s kandidaten écht te leren kennen? Je ontvangt hen in het Unique kantoor in jouw buurt. Met een koffietje of een theetje erbij. Als matchmaker ga jij op zoek naar de ideale kandidaten voor je klanten. En soms zit het net in de kleine details die vuurwerk doen ontstaan. Dat weet jij als geen ander. Jij gaat pas met een glimlach naar huis als je dé perfecte match gevonden hebt. Of na de apero op donderdagavond natuurlijk.

Solliciteer nu!

Business Manager

Heb jij heel veel zin om je eigen Unique kantoor uit te bouwen tot een parel? Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je hebt een team dat jou 100% steunt. En dat zo nu en dan zeker te vinden is voor een aperootje. Maar dat vooral samen met jou heel hard wil knallen. En het beste wil voor zowel klant als kandidaat. Daarom ben je ook zo trots op hen. Jouw rol? Alles in goede banen leiden, je kantoor echt op de kaart zetten en je team coachen en motiveren. En groeien natuurlijk. Maar dat komt vanzelf wel.

Solliciteer nu!

Ons supersnel sollicitatieproces

1. Telefonisch gesprek
1. Telefonisch gesprek
2. Online testen
2. Online testen
3. Sollicitatiegesprek
3. Sollicitatiegesprek
4. Contractvoorstel
4. Contractvoorstel


Ambition, dedication, motivation

Bij Unique kan je helemaal jezelf zijn. Je geeft dankzij jouw talent, ideeën en persoonlijkheid onze organisatie mee vorm. Unique biedt je als werkgever een werkomgeving die net zo professioneel en ambitieus is als collegiaal. Bij Unique sta jij centraal!

Join our team


One team

Eén team van gedreven professionals, die een topservice bieden aan zowel kandidaten als klanten. Maar no worries, er is ook ruimte voor ontspanning, met toffe teambuildings of knallende feestjes. Unique is dé sneltrein naar een bloeiende carrière. Work hard, play hard!

Join our team