Nieuwe look voor het bekende lintje

Hét symbool van Pink Ribbon is natuurlijk het iconische lintje, dat mensen over de hele wereld verbindt. En ook dit jaar steekt het lintje in een nieuw jasje. Niemand minder dan prinses Delphine zette haar schouders onder een eigenzinnig ontwerp. Elk exemplaar kost € 3, waarvan € 2 rechtstreeks naar het goede doel gaat. Wij plaatsten alvast een grote bestelling! Wens jij jouw steentje bij te dragen? Dit kan eenvoudig via de officiële website van Pink Ribbon!

Pink Ribbon-website >>

De roze mars

Pink Ribbon roept met De Roze Mars iedereen op om - van 1 tot en met 31 oktober – elke dag minstens 10.000 stappen te zetten. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat een gezonde levensstijl kanker helpt voorkomen. Meer bewegen is daarbij zeer belangrijk. Deelnemers kunnen zich verbinden met het nieuwe online platform van De Roze Mars waar hun stapactiviteit gelogd kan worden.

Door deel te nemen aan De Roze Mars werk je niet alleen aan je eigen gezondheid, maar steun je ook het goede doel. Op dit moment vechten in ons land 100.000 vrouwen tegen borstkanker. Met het ingezamelde geld steunt Pink Ribbon concrete projecten in de strijd tegen deze ziekte. Stap mee in de strijd tegen borstkanker en voor meer lichaamsbeweging.

Schrijf je in >>

Blue Monday kleurt Pink op 17/01/22

Het professionele leven oppikken na borstkanker, is een grote stap voor elke patiënt. Pink Monday wil zowel werkgevers als collega’s sensibiliseren, zodat zij de juiste ondersteuning bieden. Een initiatief waar Unique zich met plezier achter schaart! Geen Blue Monday voor ons op 17/01, want de dresscode is stralend roze. Doe jij graag mee? Trek dan je mooiste roze outfit aan op 17/01, maak enkele leuke foto’s en deel de beelden op Facebook met de hashtag #pinkmonday. Als je ons tagt (@uniquebelgium), maak je kans op een toffe prijs.