Loading...

TEWERKSTELLING MET EEN AUDITIEVE UITDAGING?
SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!


Gehoorverlies kan een negatieve invloed hebben op het dagelijks leven en op het gevoel van bijdrage aan de maatschappij. Vaak is het moeilijker om een geschikte job te vinden en een werkgever die zich aanpast aan de eventuele noden van een auditieve uitdaging. HR-leverancier RGF Staffing Belgium, Unique nv en Cochlear Benelux, leider in implanteerbare hooroplossingen, slaan de handen in elkaar om kandidaten met een gehooruitdaging te begeleiden naar een job en naar de juiste medische behandeling van het gehoor, en dit onder het project HEAR2WORK.

Wat is HEAR2WORK?

Heb jij een gehooruitdaging en ben jij op zoek naar een geschikte job?
Dan kunnen RGF Staffing, Unique en Cochlear jou helpen via het initiatief HEAR2WORK.

De doelstellingen van het project zijn:

  1. Een job op maat vinden voor werkzoekenden met een auditieve uitdaging
  2. Persoonlijke begeleiding van zowel de werknemer als de werkgever in het tewerkstellingsproces
  3. Begeleiding en advies voor deze kandidaten in mogelijke hooroplossingen door Cochlear
  4. Het stimuleren van een inclusieve arbeidsmarkt en maatschappij
Picture1

Wie zijn wij?

Cochlear Ltd. is een Australisch bedrijf dat wereldleider is in implanteerbare hooroplossingen en is tevens met Cochlear Technology Center één van de grootste researchcentra in de wereld.

RGF Staffing Belgium is een toonaangevende HR-dienstverlener op de Belgische markt met werkmaatschappijen Unique, Bright Plus, Start People, USG Professionals en Solvus.

Als hr-dienstverlener is Unique een gevestigde waarde in België.  De Unique-groep bundelt drie sterke spelers: Unique, Unique Career, Express Medical. Samen tellen ze bijna 700 medewerkers die zich dagelijks engageren om bedrijven te ondersteunen en te ontzorgen op alle hr-vlakken: uitzendarbeid, werving & selectie, projectsourcing, payrolling, studenten, juridisch advies, … Meer informatie op unique.be, expressmedical.be, career.be en uniqueselect.be.

Vanuit onze gezamenlijke visie en bedrijfswaarden en onze maatschappelijke rol als dienstverlener, zetten we met HEAR2WORK in op het verbinden van kandidaten, bedrijven en hoorprofessionals. 

Hoe werkt het concreet?

  • Via onderstaande links krijg je een overzicht van de interne vacatures van onze werkmaatschappijen Unique en RGF Staffing Belgium (hoofdkantoor).
  • Bij elke vacature staat een duidelijke toelichting van de organisatie, de job en de verwachtingen. Heb je interesse in een van de vacatures? Aarzel dan niet om te solliciteren, of je kan ook spontaan je CV achterlaten op de betreffende website.
  • De gemotiveerde recruiters van de organisatie in kwestie contacteren je snel om met jou persoonlijk de sollicitatie en de mogelijkheden te bespreken, en met jou op zoek te gaan naar de ideale match. Het sollicitatieproces is op maat van jouw noden en verwachtingen.
  • Wanneer deze match is gevonden, krijgen jij en je nieuwe werkgever een diepgaande en persoonlijke begeleiding in de tewerkstelling, tot mogelijks een jaar na opstart.

Ben jij HEAR2WORK? Check dan zeker onderstaande vacatures!

Zoek je meer informatie over innovatieve hooroplossingen op maat?
Ontdek de verschillende mogelijkheden op de website van Cochlear of neem contact op met één van onze specialisten voor een persoonlijk advies.

1674046990157