Assessments

Unique helpt u de prestaties van uw medewerkers te verbeteren. We evalueren en ontwikkelen niet alleen de competenties van uw personeel of team. Ook nemen we de algemene efficiëntie van uw organisatie onder de loep. Onze interventies zijn à la carte: precies op maat van de behoeften van uw bedrijf.

Online Assessments

Kandidaten selecteren op een snelle, maar kwaliteitsvolle manier wordt
mogelijk gemaakt dankzij onze vier Online Assessments.

Competentiemeting Competentiemeting

Een competentiemeting geeft u een efficiënt en objectief inzicht in de competenties van sollicitanten en medewerkers. Zowel de sterke als zwakke punten worden bekeken. Zo achterhaalt u snel welke kandidaten geschikt zijn voor een specifieke functie.

Lees meer

Sales Potentieel Sales Potentieel

De Sales Potentieel Index of SPI is een volledig geautomatiseerd expertrapport waarmee u meteen verkooptalent herkent en te weten komt of u met een commerciële topper te maken heeft.

Lees meer

Management Potentieel Management Potentieel

Met de online Management Potentieel Index (MPI) stelt u vast of een kandidaat aanleg heeft voor een leidinggevende functie. U krijgt een objectieve meting van de leidinggevende kwaliteiten van uw kandidaat en identificeert zo zelf uw managers van de toekomst.

Lees meer

Motivatietest Motivatietest

Wat drijft uw medewerkers en kandidaten? Hoe sturen ze hun gedrag? Welke voorkeursrol nemen ze op binnen een organisatie? Dankzij een rapport op maat krijgt u een klare kijk op hun motivatie en creëert u de mogelijkheid om medewerkers te stimuleren en te verbinden in hun passie.

Lees meer

Assessment of Development center

Kandidaten selecteren op een snelle, maar kwaliteitsvolle manier wordt
mogelijk gemaakt dankzij de assessments en development centers van Solvus.

Ontdek wat een assessment of development center voor je kan betekenen Ontdek wat een assessment of development center voor je kan betekenen

Om als organisatie duurzaam en succesvol te blijven, is het essentieel dat de juiste werknemers, in lijn met de strategie en cultuur van jouw organisatie, worden aangeworven en ontwikkeld. Om je hierbij te helpen, heeft onze zusteronderneming Solvus een expertisecentrum rond assessments en development centers opgericht, zodat je steeds de juiste talenten vindt.

Lees meer

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons