Payroll met een plus

De coronacrisis schudde de bedrijfswereld stevig door elkaar. Wilt u toch vooruit met uw bedrijf? Uw team uitbreiden met helpende handen? Unique is uw grootste supporter! Maar we blijven niet louter aan de zijlijn staan, integendeel. We versterken uw rangen met onze straffe payrollservice.

Nieuw personeel aanwerven, is anno 2020 geen koud kunstje. De budgetten zijn beperkt en het economisch klimaat is fragiel. Financiële risico’s zijn een absolute no go! Daarom is Unique uw administratief en juridische vangnet. Als hr-partner zetten we onze schouders mee onder uw onderneming.

Tijdelijke tewerkstelling zonder twijfels 

Onze payrollservice is simpel, maar effectief. U rekruteert zelf de geschikte werkkrachten. Gevonden? Dan komen ze niet op uw payroll, maar op onze loonlijst te staan. De eindeloze papiermolen én de financiële risico’s blijven u bespaard, want wij nemen de loonadministratie volledig voor onze rekening. Van de verzekeringen tot de juiste werkkledij: uw werknemer is vanaf minuut één helemaal klaar om uw team tijdelijk te ondersteunen.

De pro’s van payroll

Dankzij onze flexibele dienstverlening heeft u de touwtjes stevig in handen. U beslist zelf wanneer de tewerkstelling start en stopt. Eén dag of meerdere weken, vroegtijdig beëindigen of meermaals verlengen … Alles kan! Ondertussen blijft Unique stand-by. Evaluatiegesprek met uw nieuwe collega nodig? Eén telefoontje en het staat op onze agenda.

Onze tarieven?  Die zijn voordelig en vooral: volledig op maat van uw behoeften, verwachtingen en volumes. U tekent in op een slimme samenwerking, waar geen sociaal secretariaat tegenop kan. Samen geven we uw onderneming een flinke duw in de rug!

Meer weten?

Wij lichten onze payrollservice met plezier verder toe. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons