Onze missie 

Om resultaat te behalen, gaan we voor een mensgerichte aanpak. Enkel door het DNA van de persoon die voor je zit te begrijpen & te ontdekken, kan je gaan coachen & de gepaste jobs aanbieden. Het is onze missie op zoek te gaan naar de job die voor jou het verschil maakt. Unique creëert meerwaarde door met aandacht & interesse de juiste linken te leggen.

Onze visie

Je job mag geen berusting worden. De plaats waar je werkt die moet je gelukkig maken. Heel veel mensen zien hun job als een vanzelfsprekendheid waarin ze berusten. Ook bedrijven werken met medewerkers die hun motivatie soms helemaal verloren zijn. Unique gelooft dat dit vermeden kan worden door te investeren in de juiste connectie tussen werkgever en werknemer. 

Onze waarden

Passioneel &  dynamisch

Passioneel & dynamisch

We vliegen erin, elke dag weer, vol energie voor elke persoon.

Gedreven & professioneel

Gedreven & professioneel

Onze medewerkers zijn trots op wat ze doen en de mensen die ze aan het werk helpen.

Resultaat- en mensgericht

Resultaat- en mensgericht

Wij luisteren open en oprecht naar jouw wensen, visies & ambities.

Inspirerend & persoonlijk

Inspirerend & persoonlijk

Onze unieke aanpak geeft jouw zelfvertrouwen een extra boost.

Toegankelijk & meedenkend

Toegankelijk & meedenkend

Wij staan voor, achter en naast jou om jouw carrière te begeleiden.

Onze geschiedenis

Vliegende start in 1972

In 1972 is Unique opgericht door Alex Mulder. De naam is bedacht op een manier die kenmerkend is voor Unique; samen met de eerste kandidaten.  

RGF Staffing opgericht in 2001

In 2001 werd RGF Staffing geboren. Ook Start People & Solvus sloten aan bij de groep. Unique stond aan de basis van RGF Staffing. USG People veranderde van naam in RGF Staffing op 14 december 2020.  

Starbrand

De Starbrand Unique bundelt vier sterke merken met elk een specifieke focus: Unique, Unique Career, Receptel en Express Medical.

Internationale allures

RGF Staffing is een vaste waarde in het internationale HR-landschap. Naast Unique, huisvest RGF Staffing nog enkele brands waaronder Start People, Bright Plus, Solvus & USG Professionals.