Onze missie 

Om resultaat te behalen, gaan we voor een mensgerichte aanpak. Enkel door het DNA van de persoon die voor je zit te begrijpen & te ontdekken, kan je gaan coachen & de gepaste jobs aanbieden. Het is onze missie op zoek te gaan naar de job die voor jou het verschil maakt. Unique creëert meerwaarde door met aandacht & interesse de juiste linken te leggen.

Onze visie

Je job mag geen berusting worden. De plaats waar je werkt die moet je gelukkig maken. Heel veel mensen zien hun job als een vanzelfsprekendheid waarin ze berusten. Ook bedrijven werken met medewerkers die hun motivatie soms helemaal verloren zijn. Unique gelooft dat dit vermeden kan worden door te investeren in de juiste connectie tussen werkgever en werknemer. 

Onze waarden

Passioneel &  dynamisch

Passioneel & dynamisch

We vliegen erin, elke dag weer, vol energie voor elke persoon.

Gedreven & professioneel

Gedreven & professioneel

Onze medewerkers zijn trots op wat ze doen en de mensen die ze aan het werk helpen.

Resultaat- en mensgericht

Resultaat- en mensgericht

Wij luisteren open en oprecht naar jouw wensen, visies & ambities.

Inspirerend & persoonlijk

Inspirerend & persoonlijk

Onze unieke aanpak geeft jouw zelfvertrouwen een extra boost.

Toegankelijk & meedenkend

Toegankelijk & meedenkend

Wij staan voor, achter en naast jou om jouw carrière te begeleiden.

Onze geschiedenis

Vliegende start in 1972

In 1972 is Unique opgericht door Alex Mulder. De naam is bedacht op een manier die kenmerkend is voor Unique; samen met de eerste kandidaten.  

USG people opgericht in 2001

In 2001 werd USG People geboren. Ook Start People & Solvus sloten aan bij de groep. Unique stond aan de basis van USG People. 

Starbrand

De Starbrand Unique bundelt vier sterke merken met elk een specifieke focus: Unique, Unique Career, Receptel en Express Medical.

Internationale allures

USG People is een vaste waarde in het internationale HR-landschap. Naast Unique, huisvest USG People nog enkele brands waaronder Start People, Bright Plus, Solvus & USG Professionals.


Unique steunt Pink Ribbon 

De Starbrand Unique en Pink Ribbon hebben al enkele jaren een mooie samenwerking. Zo organiseren we jaarlijks een Pink Monday & een Pink Walk. Ook in 2019 doen we verscheidene acties, want enkel samen kunnen we het verschil maken.

Meer over Pink Ribbon

Jouw mening telt 

Unique werkt nauw samen met verschillende partners om haar dienstverlening te optimaliseren. Daarom is jouw mening van belang. Wens je te vertellen wat je van ons vindt? Laat voor ons een reviews achter via Glassdoor. Je feedback is helemaal anoniem. 

Laat je review achter