Loading...

Unique maakt carrières waar

We hebben aandacht voor wat jou Unique maakt

Onze missie

Om resultaat te behalen, gaan we voor een mensgerichte aanpak. Enkel door het DNA van de persoon die voor je zit te begrijpen & te ontdekken, kan je gaan coachen & de gepaste jobs aanbieden. Het is onze missie op zoek te gaan naar de job die voor jou het verschil maakt. Unique creëert meerwaarde door met aandacht & interesse de juiste linken te leggen.

Onze visie

Je job mag geen berusting worden. De plaats waar je werkt die moet je gelukkig maken. Heel veel mensen zien hun job als een vanzelfsprekendheid waarin ze berusten. Ook bedrijven werken met medewerkers die hun motivatie soms helemaal verloren zijn. Unique gelooft dat dit vermeden kan worden door te investeren in de juiste connectie tussen werkgever en werknemer. 

Unique staat voor GROW

#1 Guts #1 Guts

Bij Unique stimuleren we iedereen om uit zijn comfortzone te treden. Hier mag je springen en mag je vooral heel veel doen.

 #2 Result #2 Result

Elke dag geven onze collega’s het beste van zichzelf om ambitieuze doelen te bereiken. Missie geslaagd? Dan vieren we uitgebreid onze successen!

#3 Ownership #3 Ownership

We nemen initiatief, leren uit onze fouten en ontwikkelen onszelf continu. Persoonlijk, als team en als organisatie.

#4 Work together #4 Work together

Je komt terecht in een team dat bruist van het talent, uitblinkt in waardevolle vaardigheden en nauw samenwerkt. Dat doen we op basis van betrokkenheid, respect en open communicatie.

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

Vliegende start in 1972

In 1972 is Unique opgericht door Alex Mulder. De naam is bedacht op een manier die kenmerkend is voor Unique; samen met de eerste kandidaten.  

RGF Staffing opgericht in 2001

In 2001 werd RGF Staffing geboren. Ook Start People & Solvus sloten aan bij de groep. Unique stond aan de basis van RGF Staffing. USG People veranderde van naam in RGF Staffing op 14 december 2020.  

Starbrand

De Starbrand Unique bundelt drie sterke merken met elk een specifieke focus: Unique, Unique Career en Express Medical.

Internationale allures

RGF Staffing is een vaste waarde in het internationale HR-landschap. Naast Unique, huisvest RGF Staffing nog enkele brands waaronder Start People, Bright Plus, Solvus & USG Professionals.