USG People verandert naam in RGF Staffing

In 2016 is USG People onderdeel geworden van Recruit Group, beursgenoteerd in Tokyo, met een wereldwijd multi-brand HR-Services netwerk. Onze Belgische organisatie heeft binnen de groep altijd zelfstandig geopereerd met een eigen herkenbare identiteit voor elk van onze merken. Zo kan elk merk zich volledig focussen op de behoeften van zijn klanten, ieder in zijn eigen marktsegment en vanuit specifieke expertise. Deze multibrandstrategie blijven we onveranderd voortzetten.

Wat wel verandert zijn de groepsnaam en het logo van USG People, wat verandert in RGF Staffing. RGF is een afkorting van Recruit Global Family, waarbij ‘Recruit’ de naam van onze groep vertegenwoordigt, ‘Global’ refereert aan onze wereldwijde operaties in VS, Azië, Australië en West-Europa en we met ‘Family’ willen benadrukken dat we wereldwijd met elkaar verbonden zijn door onze gemeenschappelijke waarden. 

Met de ambitie van RGF Staffing: “Being the thought leader in HR services driven by technology – Touch through Tech”,  investeren we in innovatieve diensten met  toegevoegde waarde voor onze klanten, kandidaten en medewerkers.   Recruit is bovendien een pionier in digitale oplossingen, met Glassdoor en Indeed binnen de groep, twee van de grootste en meest innovatieve vacatureplatforms ter wereld.

De nieuwe naam richt de schijnwerpers op onze sterktes en onze Belgische verankering.

De expertise van onze medewerkers is en blijft de kern van onze dienstverlening. Onze focus op technologie stelt ons bovendien in staat om de verwachtingen van u als klant nog meer te overtreffen en u een uitstekende ervaring en toegevoegde waarde te bieden.  

Als RGF Staffing Belgium en Unique, uw Trusted HR Partner, staan we graag tot uw dienst en danken u voor het vertrouwen in onze organisatie.