Loading...

Opportunities for Life. Faster, simpler and closer to you.

 

In 2016 werd USG People, waar Unique deel van uitmaakt, overgenomen door Recruit: een beursgenoteerde uitzendgroep in Tokio met een wereldwijd, multi-brand netwerk van hr-services. Niet veel later wijzigde het bedrijf haar naam naar RGF Staffing. Dit is een afkorting van Recruit Global Family. ‘Global’ verwijst daarbij naar de internationale focus: RGF Staffing is terug te vinden in de VS, Azië, Australië en West-Europa. Door de gedeelde waarden zijn alle pionnen wereldwijd met elkaar verbonden, dat is wat ‘Family’ onderstreept. Kortom: een nieuwe naam die alle sterktes in de verf zet! 

De ambitie van RGF Staffing? “Being the thought leader in HR services driven by technology – Touch through Tech.” Daarom investeert de organisatie in innovatieve diensten met toegevoegde waarde voor klanten, kandidaten en medewerkers. Dit maakt de match met Recruit zo geslaagd: zij zijn een pionier in digitale oplossingen. Zo prijken Glassdoor en Indeed binnen de groep, twee van de grootste en meest innovatieve vacatureplatformen ter wereld.

In België is RGF Staffing sterk vertegenwoordigd als tweede hr-speler op de markt. Naast Unique vallen ook Express MedicalUnique Career, Start People, Bright PlusSolvusUSG professionals en Jobinson onder RGF Staffing. Alle merken blinken uit dankzij hun herkenbare identiteit. We focussen elk op de behoeften van onze klanten, stuk voor stuk vanuit een eigen marksegment en specifieke expertise. Deze multi-brand strategie trekken we trots door in de toekomst. 

De kennis van onze medewerkers is én blijft de kern van onze dienstverlening. Dankzij onze focus op technologie kunnen we bovendien de klantenverwachtingen overtreffen en een toegevoegde waarde bieden. 

RGF Staffing Belgium en Unique, uw trusted hr-partner, ondersteunen u met veel plezier en danken u voor het vertrouwen in onze organisatie.