Onze Specialisaties

Wij zijn de HR-experts in uw vakgebied. Dankzij onze verschillende specialisaties
helpen we u bij het vinden van de juiste kandidaat.

Aanpak

Als HR partner onderscheidt Unique zich door vooruit te kijken en 100% op u te focussen.


 Communicatie

We luisteren naar u. Onze medewerkers luisteren naar uw noden om de perfecte kandidaat te vinden.

 Proactieve screening

We screenen proactief kandidaten. Zo hebben we enkel relevante kandidaten in portefeuille.

 Permanente selectie en rekrutering

We zorgen voor permanente instroom van kandidaten via verschillende kanalen.

 Gestroomlijnde administratie

We volgen onze kandidaten altijd grondig op. Administratie loopt vlot via onze digitale tools.

Bekijk onze aanpak

Preventie en veiligheid

Weten wat u als ondernemer beweegt, is ook nadenken over uw strategie voor veiligheid en preventie. Unique hecht veel belang aan de veiligheid en gezondheid van uw en onze medewerkers.

Lees meer

Zichtbaarheid, van levensbelang op de werkvloer en in het verkeer

Veiligheid en welzijn stonden het voorbije jaar hoog op de agenda. Het coronavirus haalt nog steeds de krantenkoppen, waardoor bedrijven nu meer dan ooit belang hechten aan een comfortabele, veilige werkplek voor hun team. Een safety first focus die begint vanaf dat je medewerkers ’s ochtends de deur achter zich toetrekken! Veilig woon-werkverkeer met minder arbeidsongevallen? Unique zoomt in op het belang van zichtbaarheid in het verkeer en op de werkvloer. 

Lees meer

Gratis webinar: Welzijn op de werkvloer

Uw medewerkers zijn het kloppende hart van uw onderneming. En net daarom is investeren in hun welzijn een absolute must! Wilt u maximaal inzetten op het werkgeluk van uw personeel? Unique bundelt de krachten met keynote speaker Ann De Bisschop voor een gratis webinar op dinsdag 20 oktober. Een boeiende sessie boordevol inzichten rond het welzijnsbeleid! 

Lees meer

Unique your trusted HR partner ... always and now especially!

De coronacrisis sleept al enkele maanden aan, met de nodige twijfels en onzekerheid tot gevolg. Gelukkig zijn er nog zekerheden. U kan blijven rekenen op onze dienstverlening, want die staat stevig als een huis. Unique is uw TRUSTED HR-partner. Vakkundig, persoonlijk en veilig. 

Lees meer

Payroll met een plus

De coronacrisis schudde de bedrijfswereld stevig door elkaar. Wilt u toch vooruit met uw bedrijf? Uw team uitbreiden met helpende handen? Unique is uw grootste supporter! Maar we blijven niet louter aan de zijlijn staan, integendeel. We versterken uw rangen met onze straffe payrollservice.

Lees meer

Online administratie 

Optimaliseer uw flows rond timesheets, facturatie, contracten en communicatie. Maak kennis met het digitaal platform Flex-Net voor het administratieve beheer van uw uitzendkrachten en studenten. 

Ontdek het digitale platform​​

Express Medical

Express Medical is uw HR-partner voor de medische sector: uitzendarbeid, rekrutering & selectie, opleidingen, inhouse kantoren & projectstaffing. Terwijl u zorgt voor anderen, zorgen wij voor jou.

Ontdek Express Medical

Receptel

Receptel is de nummer 1 op gebied van hospitality & ontvangstbeleving. Wij willen bezoekers graag een ontvangst geven dat hen bij blijft. Een goede indruk maken? Dat kan je maar 1 keer.

Meer over Receptel

Unique Career 

Op zoek naar tijdelijke expertise? Unique heeft maar liefst 175 Project Consultants aan boord die uw tijdelijke personeelsnoden op een kwalitatieve manier kunnen opvangen. 

Ga naar Unique Career