Onze Specialisaties

Wij zijn de HR-experts in uw vakgebied. Dankzij onze verschillende specialisaties
helpen we u bij het vinden van de juiste kandidaat.

Aanpak

Als HR partner onderscheidt Unique zich door vooruit te kijken en 100% op u te focussen.


 Communicatie

We luisteren naar u. Onze medewerkers luisteren naar uw noden om de perfecte kandidaat te vinden.

 Proactieve screening

We screenen proactief kandidaten. Zo hebben we enkel relevante kandidaten in portefeuille.

 Permanente selectie en rekrutering

We zorgen voor permanente instroom van kandidaten via verschillende kanalen.

 Gestroomlijnde administratie

We volgen onze kandidaten altijd grondig op. Administratie loopt vlot via onze digitale tools.

Bekijk onze aanpak

Ga voor een cultural fit en vind de juiste kandidaten

Meer dan 80 % van de werkzoekenden vindt bedrijfscultuur een doorslaggevende factor in de zoektocht naar een nieuwe job, een ‘cultural fit’ is belangrijk om het juiste talent aan te trekken.

Maak gratis uw profiel aan

Unique denkt aan uw rug 

Rugklachten zijn de meest voorkomende werkgerelateerde aandoening in Europa. Liefst 33% van de Europeanen zegt regelmatig pijn te hebben aan de rug als gevolg van het werk. Maak een afspraak met uw vertrouwde Unique kantoor en bekijk onze e-learning.  

Draag zorg voor uw rug

Weer aan de slag

Unique stak de koppen bij elkaar met prof. dr. Elke Van Hoof, scherpte de pen en publiceerde ‘Weer aan de slag’: een whitepaper die een pasklaar antwoord biedt op al je vragen. Eersteklas communicatietips, hands-on suggesties om de terugkeer voor te bereiden, praktische oefeningen voor de werkverdeling … All you need to know om je medewerkers voor de volle 100% te ondersteunen! Benieuwd naar de inhoud van onze whitepaper? Hij is helemaal gratis voor jou! 

Gratis downloaden

Sociale verkiezingen

Federgon heeft tijdens de voorbije weken heel wat vragen gekregen rond stemrecht uitzendkrachten. De vragen kwamen zowel van Federgon-leden als van infomails van adviesbureaus en advocatenkantoren omtrent de interpretatie van het stemrecht uitzendkrachten. Om meer duidelijkheid te scheppen rond een aantal interpretaties in het kader van de nieuwe wetgeving sociale verkiezingen, heeft Federgon deze brochure opgesteld. 

Download de brochure

Online administratie 

Optimaliseer uw flows rond timesheets, facturatie, contrachten en communicatie. Maak kennis met het digitaal platform Flex-Net voor het administratieve beheer van uw uitzendkrachten en studenten. 

Ontdek het digitale platform​​

Express Medical

Express Medical is uw HR-partner voor de medische sector: uitzendarbeid, rekrutering & selectie, opleidingen, inhouse kantoren & projectstaffing. Terwijl u zorgt voor anderen, zorgen wij voor jou.

Ontdek Express Medical

Receptel

Receptel is de nummer 1 op gebied van hospitality & ontvangstbeleving. Wij willen bezoekers graag een ontvangst geven dat hen bij blijft. Een goede indruk maken? Dat kan je maar 1 keer.

Meer over Receptel

Unique Career 

Op zoek naar tijdelijke expertise? Unique heeft maar liefst 175 Project Consultants aan boord die uw tijdelijke personeelsnoden op een kwalitatieve manier kunnen opvangen. 

Ga naar Unique Career