Unique verwelkomt u in maar liefst
15 nieuwe kantoren

Met een forse uitbreiding van haar kantorennetwerk mikt Unique dit najaar op een sterke lokale verankering. Door nieuwe offices op te richten, staan we nog dichter bij onze klanten en zetten we maximaal in op een persoonlijke dienstverlening.

Lees meer >>

Onze Specialisaties

Wij zijn de HR-experts in uw vakgebied. Dankzij onze verschillende specialisaties
helpen we u bij het vinden van de juiste kandidaat.

Strengere coronamaatregelen,
maar Unique blijft stand-by!

De coronacijfers gaan opnieuw de slechte kant op. Een evolutie die Unique niet zomaar wil negeren! We zetten maximaal in op de gezondheid van onze collega’s en sturen onze werkwijze bij, maar zonder aan service in te boeten. We vertellen u graag hoe we u de komende weken ondersteunen.

Lees meer    

Aanpak

Als HR partner onderscheidt Unique zich door vooruit te kijken en 100% op u te focussen.


 Communicatie

We luisteren naar u. Onze medewerkers luisteren naar uw noden om de perfecte kandidaat te vinden.

 Proactieve screening

We screenen proactief kandidaten. Zo hebben we enkel relevante kandidaten in portefeuille.

 Permanente selectie en rekrutering

We zorgen voor permanente instroom van kandidaten via verschillende kanalen.

 Gestroomlijnde administratie

We volgen onze kandidaten altijd grondig op. Administratie loopt vlot via onze digitale tools.

Bekijk onze aanpak

Unique Newsletter

Be the first to find out about our latest news.

Online administratie 

Optimaliseer uw flows rond timesheets, facturatie, contracten en communicatie. Maak kennis met het digitaal platform Flex-Net voor het administratieve beheer van uw uitzendkrachten en studenten. 

Ontdek het digitale platform​​

Ontvang een gratis Safety Scan van uw veiligheidsbeleid

De veiligheid van uw medewerkers is één van uw topprioriteiten. Zo kunnen uw techniekers zelfstandig en zonder risico werken. Benieuwd naar de zwarte gaten in uw preventiebeleid? Nood aan concrete tips om de veiligheid naar het hoogste niveau te tillen? Ontdek onze gratis Safety Scan! 

Lees meer

Eerste hulp, weet wat u moet doen!

Is uw bedrijf voorbereid op eventuele arbeidsongevallen? Welke acties onderneemt u wanneer een collega ziek wordt? Als werkgever is het uw verantwoordelijkheid om de eerste hulp op de werkvloer te garanderen. Daarom helpt Unique u om een sluitend EHBO-beleid op te stellen of uw huidige aanpak te optimaliseren...

Lees meer

Unique stelt uw continuïteitsplannen scherp

De omikrongolf slaat onverbiddelijk toe. De besmettingscijfers pieken en ook het aantal quarantaines neemt stevig toe. Hoe houdt u uw bedrijf draaiende wanneer meerdere medewerkers verstek moeten geven? Met de ondersteuning van Unique kan u de omikronopmars het hoofd bieden.

Lees meer

Nóg meer kantoren in ons netwerk

Ook dit jaar brandt Unique van ambitie om te groeien en bloeien. Daarom zet onze uitbreiding zich aan een stevig tempo voort. Sinds enkele weken zijn onze kantoren in Beveren, Lier en Huy helemaal up and running. Heel binnenkort zwaaien Express Medical Leuven, Aalter en Unique Select Brussel de deuren open. Benieuwd wat zij u te bieden hebben? Leg nu alvast een kennismakingsgesprek vast.

Lees meer