Onze Specialisaties

Wij zijn de HR-experts in uw vakgebied. Dankzij onze verschillende specialisaties
helpen we u bij het vinden van de juiste kandidaat.

Aangepaste dienstverlening
Covid-19

Unique wil maximaal inzetten op uw gezondheid, en die van onze werknemers. Onze dienstverlening wordt bijgevolg de komende dagen verzekerd vanop afstand. Onze medewerkers zijn steeds bereikbaar via telefoon, e-mail of Microsoft Teams. We blijven de continuïteit van onze werking te allen tijde garanderen.

Lees meer     FAQ COVID-19

Aanpak

Als HR partner onderscheidt Unique zich door vooruit te kijken en 100% op u te focussen.


 Communicatie

We luisteren naar u. Onze medewerkers luisteren naar uw noden om de perfecte kandidaat te vinden.

 Proactieve screening

We screenen proactief kandidaten. Zo hebben we enkel relevante kandidaten in portefeuille.

 Permanente selectie en rekrutering

We zorgen voor permanente instroom van kandidaten via verschillende kanalen.

 Gestroomlijnde administratie

We volgen onze kandidaten altijd grondig op. Administratie loopt vlot via onze digitale tools.

Bekijk onze aanpak

Unique Newsletter

Be the first to find out about our latest news.

Gratis whitepaper & podcast: terugkeren naar de werkvloer

De vaccinatiecampagne draait op volle toeren, de versoepelingen treden in werking en we begeven ons stilaan weer naar de werkvloer. Maar hoe leidt u de terugkeer in goede banen? Hoe ziet de toekomst van uw organisatie eruit en welke rol spelen uw teamleden? Nog één keer buigen we ons over uw vraagstukken in de laatste, gratis whitepaper: ‘Back to the future of teamwork’.

Lees meer

Gratis webinar | Hybride werken: een buitenkans voor uw business

Na een jaar is de ‘New Way of Working’ volledig ingeburgerd. We zoomen, teamen en slacken vanuit onze home offices, alsof we nooit iets anders gedaan hebben. Maar het einde van de coronacrisis komt steeds meer in zicht … Schakelt u terug naar 100 % kantoorwerk? Gaat u beter voor een combinatie met thuiswerk?
Herbekijk HIER deze webinar en download de gratis white paper.

Webinar herbekijken

Ontvang een gratis Safety Scan van uw veiligheidsbeleid

De veiligheid van uw medewerkers is één van uw topprioriteiten. Zo kunnen uw techniekers zelfstandig en zonder risico werken. Benieuwd naar de zwarte gaten in uw preventiebeleid? Nood aan concrete tips om de veiligheid naar het hoogste niveau te tillen? Ontdek onze gratis Safety Scan! 


Lees meer

Payroll met een plus

De coronacrisis schudde de bedrijfswereld stevig door elkaar. Wilt u toch vooruit met uw bedrijf? Uw team uitbreiden met helpende handen? Unique is uw grootste supporter! Maar we blijven niet louter aan de zijlijn staan, integendeel. We versterken uw rangen met onze straffe payrollservice.

Lees meer

Online administratie 

Optimaliseer uw flows rond timesheets, facturatie, contracten en communicatie. Maak kennis met het digitaal platform Flex-Net voor het administratieve beheer van uw uitzendkrachten en studenten. 

Ontdek het digitale platform​​

Express Medical

Express Medical is uw HR-partner voor de medische sector: uitzendarbeid, rekrutering & selectie, opleidingen, inhouse kantoren & projectstaffing. Terwijl u zorgt voor anderen, zorgen wij voor jou.

Ontdek Express Medical

Receptel

Receptel is de nummer 1 op gebied van hospitality & ontvangstbeleving. Wij willen bezoekers graag een ontvangst geven dat hen bij blijft. Een goede indruk maken? Dat kan je maar 1 keer.

Meer over Receptel

Unique Career 

Op zoek naar tijdelijke expertise? Unique heeft maar liefst 200+ Project Consultants aan boord die uw tijdelijke personeelsnoden op een kwalitatieve manier kunnen opvangen. 

Ga naar Unique Career