Onze Specialisaties

Wij zijn de HR-experts in uw vakgebied. Dankzij onze verschillende specialisaties
helpen we u bij het vinden van de juiste kandidaat.

Aanpak

Als HR partner onderscheidt Unique zich door vooruit te kijken en 100% op u te focussen.


 Communicatie

We luisteren naar u. Onze medewerkers luisteren naar uw noden om de perfecte kandidaat te vinden.

 Proactieve screening

We screenen proactief kandidaten. Zo hebben we enkel relevante kandidaten in portefeuille.

 Permanente selectie en rekrutering

We zorgen voor permanente instroom van kandidaten via verschillende kanalen.

 Gestroomlijnde administratie

We volgen onze kandidaten altijd grondig op. Administratie loopt vlot via onze digitale tools.

Bekijk onze aanpak

We stay open!

De vakantieperiode staat voor de deur! Een periode waarin werkgevers en werknemers welverdiend verlof nemen. Maar daarom hoeft uw onderneming niet stil te vallen. Terwijl u geniet van vakantie, blijven wij open om u bij te staan als Trusted HR partner. Zijn er medewerkers die een paar weken afwezig zijn? Dan zorgt Unique voor de perfecte vakantievervanging of extra krachten voor uw organisatie of afdeling. Wij hebben mensen met ervaring en opleiding in maar liefst 5 verschillende specialisaties, van Office tot Technicum, over Finance, Retail en HR. Dankzij de juiste vakantiekrachten, hoeft u de activiteiten van uw bedrijf niet te onderbreken of af te bouwen, en kan u zorgeloos genieten van een welverdiende vakantie.

U wenst meer informatie of u hebt een concrete aanvraag? U vindt hier de vestiging in uw buurt en de contactgegevens van uw plaatselijke consultant.   

Contacteer ons

Telewerk na de lockdown: Juridische & praktische do’s and don’ts

Na het succes van onze laatste webinar i.s.m. Claeys & Engels rond een aantal relevante juridische topics tijdens en na de corona-lockdown, hebben we het deze keer gehad over telewerk. De corona-crisis heeft de meeste werkgevers en werknemers gedwongen om van de ene op de andere dag over te schakelen op thuiswerk. Ondertussen zijn de meeste gedeeltelijk terug aan het werk op kantoor maar wat zijn de juridische en praktische gevolgen van thuis -of telewerk? Heeft u dit gemist? Of wil u graag alles opnieuw rustig bekijken? Niet getreurd, we bezorgen u graag de info.  

Presentatie aanvragen

FAQ Corona

Binnen uw bedrijf werkt u met uitzendkrachten en u wil in deze Coronatijden dat iedereen veilig en gezond blijft. Dan stelt u zichzelf vast heel wat vragen, over tijdelijke werkloosheid wegens overmacht, de wachttijd bij tijdelijke werkloosheid, het recht op een werkloosheidsuitkering van uw uitzendkrachten, enz. We hebben heel wat van deze vragen en antwoorden hier opgelijst. Vindt u hier niet wat u zoekt, dan vragen wij u contact op te nemen met uw vertrouwde Unique-contactpersoon.  Hij/zij zal u indien nodig doorverwijzen naar onze preventiedienst of de juridisch dienst.

Lees Meer

Download hier de white paper + set affiches met richtlijnen

2020 is het jaar dat we leren werken en leven met de aanwezigheid en de gevolgen van het coronavirus. Als werkgever is het belangrijk om alle voorzorgen te nemen om besmetting te voorkomen en de bedrijfscontinuïteit te blijven garanderen. Bovendien heeft u als werkgever de verplichting om te zorgen voor het welzijn van uw werknemers. Om u hierbij op weg te helpen, vindt u hier een white paper en groot aanbod affiches die u kan personaliseren met het logo van uw bedrijf.

Hier gratis downloaden

Online administratie 

Optimaliseer uw flows rond timesheets, facturatie, contrachten en communicatie. Maak kennis met het digitaal platform Flex-Net voor het administratieve beheer van uw uitzendkrachten en studenten. 

Ontdek het digitale platform​​

Express Medical

Express Medical is uw HR-partner voor de medische sector: uitzendarbeid, rekrutering & selectie, opleidingen, inhouse kantoren & projectstaffing. Terwijl u zorgt voor anderen, zorgen wij voor jou.

Ontdek Express Medical

Receptel

Receptel is de nummer 1 op gebied van hospitality & ontvangstbeleving. Wij willen bezoekers graag een ontvangst geven dat hen bij blijft. Een goede indruk maken? Dat kan je maar 1 keer.

Meer over Receptel

Unique Career 

Op zoek naar tijdelijke expertise? Unique heeft maar liefst 175 Project Consultants aan boord die uw tijdelijke personeelsnoden op een kwalitatieve manier kunnen opvangen. 

Ga naar Unique Career