Aanpak

Wilt u dat uw HR-partner zich onderscheidt van de anderen? Unique doet dat door zich op u te richten én vooruit te kijken. We luisteren naar u. We screenen proactief. We selecteren en rekruteren permanent kandidaten via verschillende kanalen. We volgen onze kandidaten op en stroomlijnen de administratie. Heeft u verschillende vestigingen? Dan krijgt u van ons een Key Account Manager aangewezen.

Onze Specialisaties

Wij zijn de HR-experts in uw vakgebied. Dankzij onze verschillende specialisaties helpen we u bij het vinden van de juiste kandidaat.

Pink Monday Congres 2019

Op 7 oktober organiseren Pink Ribbon en het RIZIV, met de steun van Unique, het eerste Pink Monday Congres. Starbrand Unique zal er re-integratie op de werkvloer na (borst)kanker, belichten. Verschillende gastsprekers zullen dit onderwerp vanuit hun specifieke expertise benaderen gedurende een keynote of tijdens multidisciplinaire panelgesprekken. Wij verwelkomen u hiervoor graag in Auditorium Pacheco, Pachecolaan 13, 1000 Brussel. 

Meer over Pink Ribbon

Unique denkt aan uw rug 

Rugklachten zijn de meest voorkomende werkgerelateerde aandoening in Europa. Liefst 33% van de Europeanen zegt regelmatig pijn te hebben aan de rug als gevolg van het werk. Maak een afspraak met uw vertrouwde Unique kantoor en bekijk onze e-learning.  

Draag zorg voor uw rug

Unique blijft heel de zomer open

Wij blijven open zodat u kan genieten van een welverdiende vakantie. Bezoek het Unique kantoor uit uw regio of contacteer ons. 

Bezoek uw Unique kantoor

Ga voor een cultural fit en vind de juiste kandidaten

Meer dan 80 % van de werkzoekenden vindt bedrijfscultuur een doorslaggevende factor in de zoektocht naar een nieuwe job, een ‘cultural fit’ is belangrijk om het juiste talent aan te trekken.

Maak gratis uw profiel aan

Unique online services

U beschikt op elk moment over de gepaste
online services op maat van uw onderneming.

Ontdek online services

Online administratie 

Optimaliseer uw flows rond timesheets, facturatie, contrachten en communicatie. Maak kennis met het digitaal platform Flex-Net voor het administratieve beheer van uw uitzendkrachten en studenten. 

Ontdek het digitale platform​​

Van partner naar meerwaarde

  • Persoonlijke aanpak 
  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Lange termijn visie 


Bekijk onze aanpak