Loading...

De Unique KMO HR Project Award

De ZoHRo Awards zijn terug en Unique is opnieuw de trotse sponsor van de KMO HR Project Award: de prijs voor het beste hr-initiatief binnen een kmo. Daarvoor slaan we de handen in elkaar met hr-community #ZigZagHR. Van een significante aanpassing in het welzijnsbeleid, tot een creatieve rekruteringscampagne.

Wat is de Unique KMO HR Project Award?

Met deze award willen we de hr-inspanningen van kmo’s belonen. Onze prijs maakt deel uit van de ZoHRo Awards van hr-community #ZigZagHR: een inspirerende competitie die hr-professionals bekroont in diverse categorieën. Want ook zij mogen in de bloemetjes worden gezet.

Nieuw: dit jaar kunnen wij ook zélf hr-initiatieven nomineren. We komen graag bij u langs om uw case in te dienen. Geef ons gerust een seintje.

Een blik op het wedstrijdverloop

  • Nominaties | Registreren kon tot en met vrijdag 5 april.
  • Shortlist | Van 6 tot 8 april neemt een ervaren vakjury alle cases onder de loep. Samen maken ze een shortlist van de vijf leukste hr-initiatieven. Daarbij houden ze rekening met de ingevulde motivatie en het aantal nominaties per hr-team of bedrijf. Hoe meer nominaties, hoe hoger uw kansen!
  • Selectie | Alle genomineerden worden persoonlijk op de hoogte gebracht in de week van 8 april en ontvangen op voorhand een vragenlijst van de jury. Op vrijdag 19 april presenteren ze trots hun case. Dé ultieme kans om ons panel te overtuigen! De pitch vindt plaats op de #ZigZagHR-kantoorboot in Gent.
  • Uitreiking | Tijdens Unmask your Talent worden alle #ZigZagHR ZoHRo Awards uitgereikt. Ook de winnaar van de Unique KMO HR Project Award wordt dan onthuld. De uitreiking gaat door op donderdag 30 mei in de Nekkerbox te Mechelen.

Welke prijzen kan u in de wacht slepen?

Weet uw hr-initiatief onze jury te inspireren en te enthousiasmeren? Dan gaat u na de uitreiking uiteraard naar huis met de felbegeerde Unique KMO HR Project Award. En dat is niet alles: we trakteren op een heleboel bijkomende mooie prijzen. Een overzicht!

  • Heel wat aandacht op de socialemediakanalen van #ZigZagHR en Unique.
  • Een boeiend artikel in het #ZigZagHR-magazine dat zich eveneens toespitst op uw onderneming en geslaagde hr-initiatief. Het artikel wordt gedeeld op de #ZigZagHR- en Unique-website, zodat u nog meer online visibiliteit verwerft.
  • De artikels van alle winnaars van de #ZigZagHR ZoHRo Awards worden bovendien gebundeld in een dedicated mailing die #ZigZagHR midden juni uitstuurt naar haar uitgebreide hr-community. Maximaal bereik? Gegarandeerd!

Benieuwd naar onze vakjury? Die bestaat uit niemand minder dan Unique-sterkhouders An Aelbrecht (General Manager) en Kristof Mangelschots (HR Manager), en #ZigZagHR-kopstukken Lesley Arens en Sven Hubin.


Schrijf u nu alvast in voor de prijsuitreiking

De uitreiking van de #ZigZagHR ZoHRo Awards wordt zonder twijfel hét hr-event van het jaar. We nodigen u graag uit op donderdag 30 mei in de Nekkerbox te Mechelen. Op de planning staan leerrijke keynotes, interessante networking, een heerlijk diner en een knallende afterparty. De uitgelezen kans om uw kennis bij te schaven en hr-professionals met dezelfde visie te ontmoeten. Ook wanneer u niet meedingt naar de Unique KMO HR Project Award bent u uiteraard meer dan welkom. Via Unique kan u als bedrijf een kortingscode ontvangen waarmee u een tafel boekt met 20 % korting. U kan de code aanvragen via marketing@unique.be. Deze actie geldt tot en met 30 april. Na deze datum kunnen tickets aangekocht worden aan het standaardtarief.