Van kandidaat tot match

U verwacht van uw HR-partner dat hij kandidaten voorstelt die naadloos passen bij functie en bedrijf. Daarom werkt Unique met een uitvoerig selectieproces dat de juiste 'match' tot stand brengt.  

- We luisteren naar u: wat doet uw bedrijf, wat is de cultuur, wat zijn uw ambities, welke mensen zoekt u?

- We screenen proactief: het begint aan de telefoon en daarna in het STAR-interview (voor vijf competenties: nauwkeurig, verantwoordelijk, sociaal, stressbestendig en resultaatgericht). Na aanvullende tests stellen we het Unique Profile® op, met een uitgebreid interviewverslag van de beste kandidaten. Alle resultaten zitten in onze kandidatendatabank.

- We selecteren en rekruteren permanent kandidaten via verschillende kanalen: onder meer onze eigen website, jobsites, sociale media en onze Job Recruitment Days.

- We volgen onze kandidaten op de voet en stroomlijnen de administratie.

Op zoek naar een kandidaat? Op zoek naar een kandidaat?

U krijgt bij Unique een persoonlijke aanpak op maat: bij de screening van de kandidaten primeert kwaliteit op kwantiteit. Resultaat: u mag zeker zijn van een rekrutering op maat.

Geef uw vacature door

Ga voor een cultural fit en vind de juiste kandidaten Ga voor een cultural fit en vind de juiste kandidaten

Meer dan 80 % van de werkzoekenden vindt bedrijfscultuur een doorslaggevende factor in de zoektocht naar een nieuwe job, een ‘cultural fit’ is belangrijk om het juiste talent aan te trekken.

Maak gratis uw profiel aan

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons