Van kandidaat tot match


U verwacht van uw HR-partner dat hij kandidaten voorstelt die naadloos passen bij functie en bedrijf. Daarom werkt Unique met een uitvoerig selectieproces dat de juiste 'match' tot stand brengt. 

  • We luisteren naar u: wat doet uw bedrijf, wat is de cultuur, wat zijn uw ambities, welke mensen zoekt u?
  • We screenen proactief: het begint aan de telefoon en daarna in het STAR-interview (voor vijf competenties: nauwkeurig, verantwoordelijk, sociaal, stressbestendig en resultaatgericht). Na aanvullende tests stellen we het Unique Profile® op, met een uitgebreid interviewverslag van de beste kandidaten. Alle resultaten zitten in onze kandidatendatabank.
  • We selecteren en rekruteren permanent kandidaten via verschillende kanalen: onder meer onze eigen website, jobsites, sociale media en onze Job Recruitment Days.
  • We volgen onze kandidaten op de voet en stroomlijnen de administratie. 
Eén Key Account Manager voor al uw vestigingen

Eén Key Account Manager voor al uw vestigingen

Heeft uw bedrijf verschillende vestigingen? Of heel wat openstaande vacatures met verschillende profielen? Het Key Account Management van Unique biedt de oplossing. Als uw trusted HR-partner hebben we veel ervaring met organisaties die nationaal actief zijn op meerdere plaatsen.  Door rechtstreeks met één Key Account Manager van Unique te werken krijgt u sneller de juiste persoon op de juiste plaats. Een persoonlijke aanpak met rekrutering op maat.

Neem contact op
Op zoek naar een kandidaat?

Op zoek naar een kandidaat?

U krijgt bij Unique een persoonlijke aanpak op maat: bij de screening van de kandidaten primeert kwaliteit op kwantiteit. Resultaat: u mag zeker zijn van een rekrutering op maat.

Geef uw vacature door
Companymatch

Ga voor een cultural fit en vind de juiste kandidaten

Meer dan 80 % van de werkzoekenden vindt bedrijfscultuur een doorslaggevende factor in de zoektocht naar een nieuwe job, een ‘cultural fit’ is belangrijk om het juiste talent aan te trekken.

Maak gratis uw profiel aan