Loading...

Werken bij Cebeo

Met duizend op NR1

Als Belgische marktleider in elektrotechnische producten en oplossingen zijn we trots op onze #1-plaats. Maar wat vooral belangrijk is, is dat al onze 1000 werknemers ook op #1 staan. Iedereen vormt bij ons een belangrijke schakel in de keten.

Als deel van het wereldwijde Sonepar, zijn we niet alleen in België marktleider, maar ook over heel de wereld. Dat zorgt voor een stabiele werkomgeving, zonder de warme, collegiale sfeer van een familiebedrijf te verliezen.

Onze waarden

The will to dare - Cebeo’ers, dat zijn durvers. Wij deinzen niet terug om grenzen op te zoeken of zelfs te verleggen.

Lead by example - Als marktleider tonen wij het voorbeeld. Iedere dag willen wij er volop voor gaan en onze klanten inspireren.

Customer-centricWij zijn meer dan zomaar een doorgeefluik. Wij ontzorgen onze klanten en ondersteunen hen met services, opleidingen en nog veel meer. Door ons nauw klantencontact anticiperen wij op hun noden en spelen we in op nieuwe trends.

Committed to people & planet - Als onafhankelijk familiebedrijf, is het onze #1-prioriteit om te investeren in duurzaamheid en duurzame relaties. Wij handelen voor onze mensen nu, maar ook voor toekomstige generaties.

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.