Loading...

Werken bij MCC Verstraete

MCC Verstraete is een dynamisch, groeiend bedrijf met een hart voor innovatie en duurzaamheid. Onze 600 collega’s vormen een hecht team en kunnen erop rekenen dat we inzetten op aangenaam, plezant werken met oog op de toekomst.

Onze waarden

Onze bedrijfswaarden zitten vervat in het 4-letterwoord FLOW: Flexibiliteit, Leervermogen, Open communicatie en Werken in team. We zoeken FLOW in al onze nieuwe collega’s, en gaan voor de FLOW tussen collega’s onderling en in samenwerking met onze klanten.

Fun, Food, Relax & Move

Met ons We Care welzijns- en vitaliteitsprogramma zorgen we voor fun, food, relax en move op en naast het werk! 

Opleiding, training & persoonlijke groei

Belangrijker dan ervaring of diploma, is de ‘goesting’ om bij te leren en je talenten en interesses te laten botvieren in ons bedrijf. We hechten dan ook veel belang aan opleiding en trainingen die jou als collega doen groeien. Zo kom je steeds met goesting werken!

Duurzaamheid

MCC Verstraete is actief in de plastic packaging industrie. En ja, wij geloven dat plastic en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Dat bewijzen onze inspanningen op vlak van R&D, innovatie en duurzaamheid, die onderdeel zijn van onze sustainability strategie.

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.