Loading...

Unique stoomt uitzendkrachten klaar voor de farmaceutische sector

In de geneesmiddelenproductie staan veiligheid en kwaliteit voorop. Werknemers zijn dan ook gebonden aan strikte procedures. Zonder kennis opstarten? Geen optie! Unique lanceert een nieuwe e-learning rond GMP, die uitzendmedewerkers voorbereidt om deskundig bij te springen in de farmaceutische sector. Zo beschikken zij over de juiste kennis en mindset.

Waardevolle e-learning rond GMP voor uitzendkrachten

Unique ondersteunde al verschillende farmaceutische bedrijven en begrijpt de noden als geen ander. Zo zijn we bekend met het kwaliteitsborgingssysteem GMP (Good Manufacturing Practices). Via onze e-learning, die filmpjes en praktijkvoorbeelden combineert, dompelen we uitzendmedewerkers onder in de productiepraktijken. Hygiënemaatregelen, documentatie, risico’s ... Stuk voor stuk aspecten die aan bod komen. De training is gratis voor onze uitzendkrachten. Wilt u uw eigen collega’s inschrijven voor de digitale cursus? Ook dat is perfect mogelijk, weliswaar tegen betaling.

Troeven van de e-learning

Onze e-learning gidst uitzendmedewerkers vakkundig doorheen de richtlijnen. Hieronder zetten we de voornaamste voordelen op een rij:

·        Efficiëntie | De e-learning is professioneel opgebouwd en kan om het even waar gevolgd worden.

·        Toegankelijkheid | Dankzij de heldere structuur en het begrijpelijke taalgebruik is de training voor iedereen haalbaar, ongeacht beroepsniveau.

·        Test na de opleiding | Na het afronden van de e-learning demonstreren de deelnemers hun kennis van GMP tijdens een test. Daarin moeten ze een bepaald resultaat behalen.

·        Certificaat | Wie slaagt voor de test, ontvangt een certificaat. Dit bezorgen we ook aan klanten, als bewijs van de verworven kennis van de uitzendkracht.

Op zoek naar een uitzendkracht die de procedures begrijpt en de richtlijnen respecteert? Onze uitzendmedewerkers zetten met plezier hun schouders onder uw productieproces.