Loading...

Saint Gobain

Werken bij Saint Gobain

Saint-Gobain ontwerpt, produceert en distribueert materialen en oplossingen die het comfort van ons allemaal en de toekomst van iedereen verbeteren. Saint-Gobain-producten zijn overal in ons dagelijks leven te vinden: van thuis tot op kantoor, in auto's en infrastructuur, en hoogwaardige materialen voor de gezondheidszorg en vele industriële toepassingen. Wat hen onderscheidt, is de aanpak van Saint-Gobain. De Groep streeft ernaar om te voldoen aan de individuele eisen van vandaag op het gebied van comfort, prestatie, veiligheid en esthetiek. Het is ook bedoeld om de collectieve uitdagingen van de toekomst aan te gaan, van bouwen tot duurzame mobiliteit, van bevolkingsgroei tot klimaatverandering.

Op deze manier blijft Saint-Gobain de geschiedenis schrijven van een bedrijf dat meer dan 350 jaar teruggaat en dat nu meer dan 171.000 werknemers heeft met meer dan 100 nationaliteiten, die er trots op zijn om wereldwijd geweldige leefomgevingen te helpen creëren door middel van industrie en distributiebedrijven en het dagelijkse leven voor iedereen verbeteren.

Saint-Gobain is constant bezig met innoveren om leefruimtes wereldwijd comfortabeler, kostenefficiënter en duurzamer te maken. De producten van Saint-Gobain variëren van zelfreinigende ramen en fotovoltaïsch glas tot slimme isolatiesystemen, watervoorzieningssystemen, onderdelen voor de vliegtuigindustrie, gipsplaten, isolatie, glas en distributie van bouwmaterialen.

Openstaande vacatures bij Saint Gobain

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.