Loading...

Stiekem twijfels bij jouw job? Dat zegt genoeg!

Acht uur per dag, en dat meerdere dagen per week: de tijd die je doorbrengt op je werkplek is immens. Niet meer 100 % tevreden? Blijf niet hangen in een functie die je amper energie oplevert. Het vacatureaanbod is ruim en wij gidsen je vlot naar een job die je opnieuw doet bruisen.

Should you stay or should you go?

Van werk veranderen is een tijdrovende klus. Vacatures vergelijken, motivatiebrieven versturen, op gesprek gaan, assessments afleggen … Zonder de zekerheid dat de werkgever waarbij je solliciteert écht bij je past. En misschien zijn er ook heel wat redenen om op je huidige job te blijven. Je voelt je goed bij je collega’s, de werkplek is op fietsafstand, je hebt vakantiedagen in overvloed of een karrevracht aan extralegale voordelen … Stuk voor stuk redelijke drijfveren, maar let’s face it: niets weegt op tegen een job die jou stimuleert om elke dag het beste van jezelf te geven.

Zo helpt Unique jou om de sprong te wagen

Laat dat nu exact zijn waar Unique zich voor engageert! Om dat doel te bereiken, hanteren we onze geheel eigen aanpak. Onze visie? Een job zoeken is geen bandwerk. Daarom rijgen wij de interviews bewust niet aan elkaar, integendeel. Wij plaatsen kwaliteit steevast boven kwantiteit. Daarna nemen we het sollicitatieproces volledig van je over. We vertrekken vanuit jouw ambities, linken je cv met de juiste vacatures (vast of tijdelijk) en waken nauwgezet over een geslaagde cultural fit.

Op zoek naar een partner die alle twijfels wegneemt en je volledig ontzorgt in de zoektocht naar een nieuwe job?
Wij trekken alle registers open.