Onze Cultuur 

Bij Unique kan je helemaal jezelf zijn. Je geeft dankzij jouw talent, ideeën en persoonlijkheid onze organisatie mee vorm. Unique biedt je als werkgever een werkomgeving die net zo professioneel en ambitieus is als collegiaal. Bij Unique sta jij centraal! 

Be You, Be Unique 

Onze mensen zijn de drijvende kracht achter Unique. Stuk voor stuk straffe, unieke individuen die volop gestimuleerd worden om zichzelf te zijn. Werknemers die goed in hun vel zitten en uitblinken in hun job, daar doen we het voor. Het resultaat? Gelukkige collega’s, happy clients & enthousiaste kandidaten! 

Met veel passie & drive zoeken onze HR-consultants dagelijks naar de perfecte match tussen een werkgever & een werknemer. Beide partijen worden gericht ondersteund bij het bereiken van hun doelen. Concreet? Het Unique-team stelt meerdere sollicitanten voor aan bedrijven, en laat de kandidaten kiezen uit tal van uitdagende jobs. Geen standaard dienstverlening dus! Wij gaan the extra mile, ondersteund door enkele handige digitale tools. Fier op onze crew!


Proud to be a Great Place To work 

De Starbrand Unique werd voor de 4de maal op rij bekroond tot Great Place to Work! Dit certificaat is een erkenning van de beste Belgische werkgevers en een bekroning van hun mensgerichte organisatiecultuur. Al onze merken, Unique, Express Medical, Career, Receptel, prijken op de erelijst, en dat allemaal dankzij onze medewerkers! We kunnen enkel resultaten behalen omdat we vertrouwen hebben in onze collega’s, omdat we trots zijn op wat we verwezenlijken en omdat we elke dag met plezier naar het werk gaan. 

De kandidaten die wij selecteren voor onze klanten, kunnen zich op hun beurt spiegelen aan die constructieve werkhouding.  We zijn bij Unique trots op ons certificaat van Great Place to Work. We zien het als een erkenning voor de manier waarop wij samenwerken, niet alleen intern, maar ook met onze klanten en onze sollicitanten. Onze selectie motiveert ons nog meer om de ambities van onze klanten, onze uitzendmedewerkers en onze eigen organisatie te realiseren.

Join our team