Loading...
Untitled 1600 400 Px 3 (1)

Gratis safety guide en checklist voor bedrijven

In de technische sector staat veiligheid altijd voorop. Zowel vaste medewerkers als uitzendkrachten moeten met een gerust hart de mouwen kunnen oprollen. Daarom ontwikkelde Unique een gratis digitale safety guide en bijhorende checklist, speciaal voor deze branche. Hierin klaren we onder andere de verschillende verantwoordelijkheden uit, zodat we geen detail over het hoofd zien.

Zo verhogen onze safety guide en checklist de veiligheid

Elke euro die u investeert in veiligheid en gezondheid op de werkvloer, verdient u dubbel en dik terug. Wij helpen u graag om hier maximaal op in te zetten! Wanneer u uitzendkrachten inschakelt, kan het namelijk onduidelijk zijn wat uw verantwoordelijkheden zijn, en welke taken Unique uitvoert. Wie voorziet de risicoanalyse? Welke partij stelt de werkkledij ter beschikking? Hoe wordt het onthaal georganiseerd? Onze safety guide licht ieders to do’s uitgebreid toe. Daarnaast voorzien we u van een beknopte checklist. Zo ziet u in een oogopslag hoe de samenwerking verloopt, wat de verschillende verplichtingen zijn en hoe we ze exact verdelen. Concreet en kristalhelder! 

Maak gebruik van deze onmisbare leidraad om de veiligheid van zowel uw vaste medewerkers als uitzendkrachten te verzekeren.