Loading...

#1 Matchmaker | Kruisbestuiving tussen AI en rekrutering

Unique maakt deel uit van de grotere groep RGF Staffing, die ernaar streeft om een toonaangevende hr-dienstverlener te zijn op het vlak van nieuwe technologieën. De vooruitstrevende visie en hoogtechnologische mindset zitten dus sterk verankerd in het Unique-DNA. We werken op maat van kmo’s, maar ondersteunen hen met tools die multinationals evengoed zouden benutten.

Een perfect voorbeeld hiervan is Matchmaker, onze AI-rekruteringstool, ontwikkeld in samenwerking met TechWolf. Hiermee kunnen we onze rekrutering vergemakkelijken, versnellen én verbeteren. Maar ons werk helemaal uit handen geven? Dat is geen optie. Wij gebruiken AI waar het kan om geschikte kandidaten te vinden en vullen aan met de inzichten van onze consulenten.

In een boeiend interview vertelt Jan Muyshondt, Business Process Manager, uitgebreid over Matchmaker. Van de ontwikkeling, over de werking, tot de voordelen voor klanten.

> Lees het interview over Matchmaker

Wilt u de toegevoegde waarde van Matchmaker zelf ondervinden in de praktijk? Bezorg ons uw vacatures en test vrijblijvend de kracht van AI voor rekrutering. No cure, no pay! Heeft u nog prangende vragen over onze tool? Neem contact op met een Unique-kantoor in uw buurt, onze collega’s staan u graag te woord.