Onze Cultuur 

Bij Unique geef jij je eigen ontwikkeling vorm. Jouw talent, persoonlijkheid en ideeën staan centraal. Unique biedt je als werkgever een werkomgeving die net zo professioneel en ambitieus is als collegiaal. 


Be You, Be Unique 

Unique is een warme, open en oprechte organisatie waar jobcoaches de tijd nemen om de persoon achter het cv te leren kennen. In deze snelle wereld waar je met 1 muisklik kan solliciteren, maakt Unique het verschil door eerst te investeren in een persoonlijke relatie én een sterk dossier. Het Unique DNA is uniek zeggen onze eigen medewerkers wel eens. Unique medewerkers zijn mensen met veel goesting, passie & kennis van de job. Mensen die kansen zien en ze meteen ook grijpen. Onze medewerkers zijn proud to be Unique. Ze zijn trots op wat ze doen en geloven in sterke relaties met zowel kandidaten als klanten. De Unique crew vliegt erin, elke dag weer, vol energie voor elke persoon. Jobcoaches bieden een luisterend oor aan kandidaten en bedrijven. Als werkgever luistert Unique open en oprecht naar de wensen, visies en ambities van haar medewerkers. 
Be You, Be Unique. 

Proud to be a Great Place To work 

De Starbrand Unique werd voor de 2de maal op rij bekroond tot Great Place to Work! Dit certificaat is een erkenning van de beste Belgische werkgevers en een bekroning van hun mensgerichte organisatiecultuur. Al onze merken, Unique, Express Medical, Career, Receptel, prijken op de erelijst, en dat allemaal dankzij onze medewerkers! We kunnen enkel resultaten behalen omdat we vertrouwen hebben in onze collega’s, omdat we trots zijn op wat we verwezenlijken en omdat we elke dag met plezier naar het werk gaan. 

De kandidaten die wij selecteren voor onze klanten, kunnen zich op hun beurt spiegelen aan die constructieve werkhouding.  We zijn bij Unique trots op ons certificaat van Great Place to Work.  We zien het als een erkenning voor de manier waarop wij samenwerken, niet alleen intern, maar ook met onze klanten en onze sollicitanten. Onze selectie motiveert ons nog meer om de ambities van onze klanten, onze uitzendmedewerkers en onze eigen organisatie te realiseren.