Wat doen we? 

Met meer dan 45 jaar ervaring, 250 medewerkers en 42 kantoren kan Unique een indrukwekkend cv voorleggen. De kernactiviteit is HR-dienstverlening in de breedte en in de diepte, van werving & selectie tot projectsourcing, opleidingen, loopbaanadvies, veiligheid & preventie.


Unique groep  

De Unique groep bundelt vier sterke merken met elk een specifieke focus: Unique, Unique Career, Receptel en Express Medical. De Unique groep zit onder de vleugels van USG People, een vaste waarde in het Europese HR-landschap. Naast Unique, huisvest USG People nog enkele brands waaronder Start People, Secretary Plus en USG Professionals. Unique geniet van alle voordelen om deel uit te maken van een sterke internationale groep, zonder de lokale focus en persoonlijke aanpak te verliezen. Wij hebben aandacht voor de kandidaat, aandacht voor de werkgever & aandacht voor hun samenwerking. Zo creëren we duurzame carrières en waardevolle partnerships.

Waarom kiezen voor een job bij Unique? 

Unique is een stabiele werkgever. Unique staat aan de basis van en is onderdeel van USG People, een vaste waarde in het Europese HR-landschap wat meteen zorgt voor zekerheid en stabiliteit van een internationale groep. USG People maakt deel uit van Recruit Global Staffing, één van 's werelds grootste HR-dienstverleners, die de ambitie heeft om de nummer 1 van de wereld te worden. In België bekleden we met USG People de tweede marktpositie binnen ons vakgebied. Een plaats waar er tevens ruimte is voor levenslang leren en kansen krijgen.

Bij Unique is alles goed geregeld. Met je maandsalaris als basis, plus aantrekkelijke voordelen, specifiek afgestemd op jouw functie. Geen zin meer om te wachten op de job van je dromen?