Loading...

Wat Unique doet

Met meer dan 50 jaar ervaring300 medewerkers en 58 kantoren legt Unique een indrukwekkend cv voor. Onze kernactiviteit? HR-dienstverlening in de breedte en in de diepte. Van werving & selectie, over opleidingen & loopbaanadvies, tot veiligheid & preventie.

Meet de Unique groep

De Unique groep bestaat uit 4 sterke merken, elk met hun eigen focus: UniqueUnique CareerExpress Medical en Start to Work. Ze huizen onder de internationale vleugels van RGF Staffing, een klinkende naam in het Europese hr-landschap. In België bekleedt RGF Staffing de tweede marktpositie in onze sector en maakt deel uit van het beursgenoteerde Recruit Group, één van de grootste HR-dienstverleners ter wereld. Voldoende ervaring in huis dus!

Waarom kiezen voor een job bij Unique?

Zo’n universele groep brengt enkele pluspunten met zich mee. Het maakt van Unique een stabiele werkgever, die kansen biedt om bij te leren en te groeien. Hoe maken wij het verschil? Door deze voordelen naadloos te combineren met een lokale focus. Unique hanteert een persoonlijke aanpak, met buitengewone aandacht voor de kandidaat, de werkgever en hun samenwerking. De basis voor duurzame carrières en waardevolle partnerships!

Bij Unique is alles van A tot Z geregeld. Een mooi maandsalaris, afgestemd op jouw functie? Aantrekkelijke extralegale voordelen? Dubbel check! Je droomjob ligt zo voor het grijpen…