Webinar Bibliotheek

Door de enorme hoeveelheid technische mogelijkheden hoeft u tegenwoordig niet meer naar een zaaltje te komen om een training, workshop of masterclass te volgen. Het kan nu ook eenvoudig online. Unique biedt u regelmatig de kans om gratis webinars te volgen over actuele topics.

Wenst u een webinar te herbekijken of heeft u een vorige editie gemist? Dan bent u hier op de juiste plaats. Hieronder kunt u elke webinar herbekijken samen met de presentaties die gebruikt werden. Indien u nog vragen heeft helpen we u graag veder!

De wereld is rond De wereld is rond

Tal van trends stonden al lange tijd in de sterren geschreven, denk maar aan de verdere digitalisering. Maar door de coronacrisis werden ze pijlsnel in ons dagelijks leven geïntegreerd. Het gevolg? De wereld van morgen is fundamenteel veranderd en daar speelt u maar beter op in. Sommige tendensen zullen weer verdwijnen, andere behouden een prominente plek in onze samenleving. Waaraan mag u zich verwachten? Jo doet de wereld van morgen uit de doeken.

Webinar herbekijken

De Post-Corona Leider De Post-Corona Leider

Wanneer we de mondmaskers eindelijk achterwege laten, staan we voor een compleet nieuwe manier van werken. Hoe houdt u de touwtjes in handen? Hoe vraagt u extra inspanningen van uw team, wanneer zij elke dag tot het uiterste gaan? Welke impact heeft u op het welzijn van uw collega’s, zowel op korte als op lange termijn? Hoe houdt u elke medewerker enthousiast en geëngageerd, met oog voor de dagelijkse uitdagingen?

Webinar herbekijken     E-book downloaden

Welzijn op de werkvloer Welzijn op de werkvloer

Een gezonde werkomgeving creëren, is meer dan flexibele uren invoeren. Want hoe stippelt u een realistisch welzijnsbeleid uit? Hoe zorgt u voor een optimale mentale balans? Wat houdt een efficiënte vergaderpolicy in? Welke rol speelt de zaakvoerder en wat zijn de verantwoordelijkheden van de medewerker zelf? Tijdens het webinar ‘Welzijn op de werkvloer’ neemt Ann verschillende vraagstukken onder de loep. Reken op een heleboel praktische tips en tricks die u meteen kan toepassen!

Vraag stellen

Human resources in coronatijden Human resources in coronatijden

Telewerken, economische werkloosheid, voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen op de werkvloer, … Als werkgever en hr-manager brengt de tweede coronagolf opnieuw heel wat uitdagingen met zich mee. De nieuwe regelgeving op de voet volgen, is dan geen overbodige luxe! Het online webinar van Unique en Claeys & Engels biedt een juridische update over de nieuwe coronamaatregelen die impact hebben op uw personeelsbeleid. 

Webinar herbekijken  Presentatie downloaden 

Download de Q&A

Telewerk na de lockdown Telewerk na de lockdown

De corona-crisis heeft de meeste werkgevers en werknemers gedwongen om van de ene op de andere dag over te schakelen op thuiswerk. Ondertussen kunnen werknemers al dan niet gedeeltelijk terug aan de slag op hun kantoor. Na het succes van onze laatste webinar i.s.m Claeys&Engels  rond een aantal relevante juridische topics tijdens en na de corona-lockdown, hebben we het deze keer graag over telewerk.

Webinar herbekijken  Presentatie downloaden 

Download de Q&A 

Hoe heropstarten na de lockdown? Hoe heropstarten na de lockdown?

Na een heftige periode komt er eindelijk wat licht aan het einde van de tunnel. Tal van bedrijven openen stilaan terug de deuren. Maar ook heel wat strategische vraagstukken steken de kop op. USG en Unique willen u graag helpen om antwoorden te vinden. Daarom organiseerden we een webinar over de heropstart van ondernemingen na de lockdown, in samenwerking met de experten van Claeys & Engels.  

Webinar herbekijken   Presentatie downloaden

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons