Loading...

Your personal invitation to ‘The Unique Starbrand Award Show’

Timo to shine! De volgende Kick Off wordt er eentje waarvoor we alle glitter & glamour uit de kast halen. Maak je klaar voor een bijzondere avond, want je bent uitgenodigd voor ‘The Unique Starbrand Award Show’. 🏆

Op vrijdag 26 april palmen we Dockx Dome in voor een stralende Kick Off. We klinken op al het unieke talent, en uiteraard is er een bruisende afterparty om de dansbenen stevig los te gooien.

Laat ons vóór 1 april weten of we jou mogen verwelkomen op de Kick Off via het inschrijvingsformulier. Kan je niet aanwezig zijn? Ook dan vragen we jou om dit via het formulier door te geven zodat we alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden.

We hopen snel samen te klinken op al het talent binnen de Unique Starbrand. 🥂 En wie weet sleep jij (samen met je team) wel een eigen Unique Starbrand Award in de wacht.

Deze Award Show vraagt om een dito dresscode, dus leg je black & white outfit alvast klaar.

We ontvangen je heel graag op vrijdag 26 april 2024 in Dome Eventhall (Lambermontlaan 1, 1000 Brussel): een exclusieve eventlocatie op het dak van Docks Bruxsel, die naadloos in ons ecologische plaatje past. Het gebouw werd geconstrueerd met milieuvriendelijke materialen en ontving daarom het ‘Excellent’-certificaat van BREAAM (Building Research Establishment). Een mooie beloning voor haar duurzame inspanningen!

18.00 uur | Onthaal

19.00 uur | The Unique Starbrand Award Show

20.45 uur | Diner                                                  

22.00 uur | Party time!

Dome Eventhall bevindt zich vlak bij de Van Praetbrug en kan je op verschillende manieren bereiken. Hieronder delen we een overzicht van de transportmogelijkheden.

·        Te voet of met de fiets | Meerdere wandel- en fietspaden leiden naar Dome Eventhall, zodat je de locatie vlot en veilig bereikt.

·        Met de trein | Reis je met de trein, dan stap je af in station Schaarbeek. Dit ligt op tien minuten wandelen van Dome Eventhall. Voor meer informatie over de dienstregeling verwijzen we je naar de NMBS-website: www.belgiantrain.be.

·        Met de bus | Diverse buslijnen bedienen Docks Bruxsel. Neem je lijn 47 of 57? Dan stap je af aan de halte Van Praet, op zo’n honderd meter van de ingang. Wie met lijn 58 reist, verlaat de bus bij halte Docks Bruxsel, meteen aan de hoofdingang. Om je reis concreet te plannen, check je best de MIVB-website: www.mivb.be.

·        Met de tram | Je kan naar Docks Bruxsel reizen met de tramlijnen 3 en 7: afstappen doe je aan de halte Dockx Bruxsel. Check www.mivb.be voor actuele informatie.

·        Met de auto | Strombeek-Bever, Laken, Jette, Neder-Over-Heembeek, Haren, Evere, Machelen, Zaventem, Vilvoorde en Brussel-centrum liggen op slechts tien minuten rijden van Docks Bruxsel. Vanuit Antwerpen, Mechelen, Aalst, Waterloo en Leuven ben je een halfuur onderweg. Geef zeker een seintje als je met de wagen komt, zodat we de autostickers tijdig aanpassen. Probeer zoveel mogelijk te carpoolen met collega’s.

·        Met de fiets | Dome Eventhall voorziet een publieke stalling voor 160 fietsen, die bovendien ook laadpalen voor elektrische fietsen en een station voor fietsonderhoud telt. Of je laat je fiets achter in het Villo!-station: hier zijn 40 beschikbare plaatsen.

·        Met de auto | Je kan je auto kwijt in de publieke, ondergrondse parking van Docks Bruxsel: deze telt 1700 parkeerplaatsen en verscheidene laadpalen voor elektrische wagens. Om de parking te bereiken, volg je de signalisatie ‘Eventhall’. Je kan gebruik maken van de parking tot zaterdag 27/4 - 17u.

Niet enkel de locatie, maar ook de catering loopt over van de ecologische elementen. Achter het fornuis? Niemand minder dan J&M Catering, een toptraiteur die moeiteloos de kruisbestuiving maakt tussen smaak, kwaliteit en duurzaamheid. Een greep uit zijn principes:

·        J&M Catering werkt met lokale leveranciers en zet seizoensgebonden ingrediënten op tafel.

·        Fairtradekoffie, biologische groenten, Oxfam-wijnen … Eerlijke producten spelen een hoofdrol.

·        Vegetarische gerechten prijken regelmatig op het menu.

·        Voedseloverschotten worden naar de voedselbank Restos du Coeur in Brussel gebracht.

·        Afval wordt netjes gesorteerd, papierverspilling wordt vermeden en groene stroom wordt aangewend.

·        Mensen staan centraal: de medewerkers genieten van vele ontwikkelingsmogelijkheden, een positieve werkcontext en een uurrooster op maat.

·       

Meer weten over J&M Catering? Check zeker hun website: www.jmcatering.be.

Zie je het niet zitten om na de Kick Off je terugreis aan te vatten en overnacht je liever in de buurt? Geen probleem! Er zijn verschillende hotels in de regio waar je op eigen kosten kan verblijven.  Hierbij een overzicht.