Loading...

Online test managementpotentieel: identificeer zelf uw managers van de toekomst

Met de online Management Potentieel Index (MPI) stelt u vast of een kandidaat aanleg heeft voor een leidinggevende functie. U krijgt een objectieve meting van de leidinggevende kwaliteiten van uw kandidaat.

Managementpotentieel (1)

Direct de échte managers in kaart

Het rapport van de MPI is direct beschikbaar en geeft u een onafhankelijk expertadvies. U komt precies te weten wat iemands sterke punten als leidinggevende zijn. Maar ook wat de afbreukrisico’s zijn. 

Waarom is de Management Potentieel Index nuttig?

1. Selectie

Voor een leidinggevende functie wilt u er zeker van zijn dat u met de juiste kandidaat in zee gaat. De MPI laat zien of de kandidaat over de vereiste managementcompetenties beschikt en welke stijl van leidinggeven bij de kandidaat past.

2. Ontwikkeling

De MPI geeft richting aan de ontwikkeling van (aankomend) leidinggevenden door inzicht te geven in hun sterke en zwakke punten. U kunt de MPI ook inzetten om talentvolle kandidaten voor hun management development programma te selecteren.

3. Loopbaan en mobiliteit

Ambieert een van uw medewerkers een leidinggevende functie? De MPI toont of een leidinggevende functie bij de medewerker past. De MPI geeft richting aan de loopbaan van de medewerker.

Overtuigd?

 Ready? Set. Recruit!