Loading...

Online test salespotentieel: herken verkooptalent meteen

De Sales Potentieel Index of SPI is een volledig geautomatiseerd expertrapport waarmee u direct te weten komt of u met een commerciële topper te maken heeft.

Salespotentieel (1)

Ontdek de échte verkopers

Betere verkoopresultaten behaalt u met betere verkopers. U gebruikt de SPI om vroeg in de selectie verkooptalenten te identificeren. U gaat met de juiste mensen in gesprek en neemt verkopers aan die resultaten boeken. 

Waarom is de Sales Potentieel Index nuttig?

1. Selectie

Als u op zoek bent naar een goede verkoper, wilt u zeker weten dat een kandidaat aanleg heeft voor sales. De SPI geeft daar uitsluitsel over. U krijgt objectieve en overzichtelijke informatie over de commerciële kwaliteiten en afbreukrisico’s van de kandidaat.

2. Ontwikkeling

De SPI maakt verkooptalenten effectiever door hen inzicht te geven in hun sterktes en hun zwaktes. Het rapport biedt mogelijkheden voor gerichte coaching en ontwikkeling. Verkopers leren hoe zij hun kracht optimaal kunnen inzetten. Zij worden effectiever in dat waar zij van nature goed in zijn: verkopen.

3. Loopbaan en mobiliteit

Overweegt een van uw medewerkers een commerciële functie? De SPI maakt duidelijk of de medewerker de juiste commerciële kwaliteiten in huis heeft. De SPI geeft daarmee richting aan de loopbaan van de medewerker.

Overtuigd?

 Ready? Set. Recruit!