Jobs per vakgebied

Je verdient een job die bij je past. Klik op jouw favoriete
vakgebied en bekijk de vacatures.

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Topwerkgevers

Ga aan de slag bij één van onze topwerkgevers. Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal? Ontdek hier al onze topbedrijven.

Unique your trusted HR partner ... always and now especially!

De coronacrisis sleept al enkele maanden aan, met de nodige twijfels en onzekerheid tot gevolg. Gelukkig zijn er nog zekerheden. U kan blijven rekenen op onze dienstverlening, want die staat stevig als een huis. Unique is uw TRUSTED HR-partner. Vakkundig, persoonlijk en veilig. 

Lees meer

Solliciteren in coronatijden: in rechte lijn naar je droomjob met Unique!

Het coronavirus steekt niet alleen een stokje in de wielen van rekruterende bedrijven, maar bemoeilijkt ook de jobzoektocht van frisse starters. Wie de schoolbanken verlaat en zijn debuut maakt op de arbeidsmarkt staat voor een pittige uitdaging. Pas afgestudeerd en op zoek naar je droomjob? Met Unique schiet je sterk uit de startblokken. Ready? Set. Go!

Lees meer

The Corona Special: klanten in de kijker!

Iedereen applaudisseert – en terecht – voor alle zorgpersoneel. Maar er zijn nog heel wat andere beroepen en bedrijven die ervoor zorgen dat onze economie blijft draaien. Welke maatregelen hebben ze genomen? We  scheppen een beeld van de huidige omstandigheden en welke impact die hebben op de dagdagelijkse werkzaamheden. Maar we lezen ook hoe ze een positieve draai hebben gegeven aan deze crisis. 

Deze week stellen we AG Insurance voor. De merkbelofte van AG Insurance luidt ‘Supporter van jouw leven’. Deze slogan vat samen wat ze beloven aan hun klanten: de gemoedsrust die ze nodig hebben om voluit te kunnen leven.


Lees Meer

Communiceren op veilige afstand!

Het lijkt alsof de coronamaatregelen elk persoonlijk contact onmogelijk maken. Of toch niet? Er bestaan heel wat technologische hulpmiddelen die je toch de kans geven om een face-to-facegesprek te hebben. De 2 meest gebruikte hulpmiddelen zijn Skype for Business en Microsoft Teams. We maakten een korte & handige handleiding en tips & tricks om deze tools in te zetten om contact te houden, met beeld én klank.

Lees Meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?