Jobs per vakgebied

Je verdient een job die bij je past. Klik op jouw favoriete
vakgebied en bekijk de vacatures.

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Topwerkgevers

Ga aan de slag bij één van onze topwerkgevers. Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal? Ontdek hier al onze topbedrijven.

Faq Covid-19

U werkt als uitzendkracht en u wil in deze Coronatijden veilig en gezond blijven. Dan stelt u zichzelf vast heel wat vragen, over tijdelijke werkloosheid wegens overmacht, de wachttijd bij tijdelijke werkloosheid, het recht op een werkloosheidsuitkering, enz. We hebben heel wat van deze vragen en antwoorden hier opgelijst. Vindt u hier niet wat u zoekt, dan vragen wij u contact op te nemen met uw vertrouwde Unique-contactpersoon.  Hij/zij zal u indien nodig doorverwijzen naar onze preventiedienst of de juridisch dienst.

Lees Meer

We stay open!

De vakantieperiode staat voor de deur, wij blijven intussen open om je bij te staan in je zoektocht naar een job! De zomermaanden zijn het ideale moment om van job te veranderen. Spring gerust eens binnen om jouw dossier helemaal in orde te maken. Wij kunnen je info en advies bieden over jouw loopbaan en je toekomstperspectieven. Zo ben je helemaal klaar om er terug in te vliegen!  Je vindt hier de vestiging in jouw buurt en de contactgegevens van je plaatselijke consultant. Je kan ons contacteren per telefoon of mail of je kan langskomen, op afspraak, in alle veiligheid en met respect voor de afstandsregels.

Contacteer ons

The Corona Special: klanten in de kijker!

Iedereen applaudisseert – en terecht – voor alle zorgpersoneel. Maar er zijn nog heel wat andere beroepen en bedrijven die ervoor zorgen dat onze economie blijft draaien. Welke maatregelen hebben ze genomen? We  scheppen een beeld van de huidige omstandigheden en welke impact die hebben op de dagdagelijkse werkzaamheden. Maar we lezen ook hoe ze een positieve draai hebben gegeven aan deze crisis. 

Deze week stellen we AG Insurance voor. De merkbelofte van AG Insurance luidt ‘Supporter van jouw leven’. Deze slogan vat samen wat ze beloven aan hun klanten: de gemoedsrust die ze nodig hebben om voluit te kunnen leven.


Lees Meer

Communiceren op veilige afstand

Het lijkt alsof de coronamaatregelen elk persoonlijk contact onmogelijk maken. Of toch niet? Er bestaan heel wat technologische hulpmiddelen die je toch de kans geven om een face-to-facegesprek te hebben. De 2 meest gebruikte hulpmiddelen zijn Skype for Business en Microsoft Teams. We maakten een korte & handige handleiding en tips & tricks om deze tools in te zetten om contact te houden, met beeld én klank.

Lees Meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?