50 jaar Unique:
een verhaal van groei en innovatie

De afgelopen 50 jaar onderging onze business een enorme transformatie. We digitaliseerden onze tools en optimaliseerden onze processen. Maar onze fundamenten bleven onaangeroerd: een authentiek bedrijfs-DNA en een grenzeloze hr-passie. Klaar om nog eens 50 jaar te knallen!

Lees meer

Uitzendkrachten in de bubbels

Unique bestaat 50 jaar en iedereen mag het weten. Onze uitzendmedewerkers vierden ook al mee, want het is tenslotte dankzij hun eindeloze engagement dat wij al 50 jaar meespelen in het hr-veld. We staken de koppen bij elkaar om enkele uitzonderlijke uitzendkrachten te verrassen en verblijden! Zo werd februari omgetoverd tot maand van de uitzendmedewerkers. Benieuwd hoe we hen verrasten? Klik dan snel verder!

Lees meer >>

Topwerkgevers

Ga aan de slag bij één van onze topwerkgevers.
Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal? Ontdek hier al onze topbedrijven.

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Welke werkgever past bij jou?
Let’s find out!

Het businesslandschap loopt over van potentiële werkgevers, elk met hun eigen DNA. Dat de ene beter bij je past dan de andere, spreekt voor zich. Maak de gratis werkcultuurtest en krijg tientallen ondernemingen voorgeschoteld, die helemaal aansluiten bij jouw professionele verwachtingen.

Ontdek je match >>

Scoor nu een nieuwe job mét een contract van onbepaalde duur!

Sta je te trappelen voor een volgende vaste uitdaging? Of wil je je interim-contract inruilen voor meer jobzekerheid? Unique bundelt honderden vacatures die resulteren in een vaste functie. Tijd om de sprong te wagen en ons aanbod te ontdekken!

Lees meer

Trots op ons team, trots op ons Great Place to Work-rapport!

Nog tot en met juni dragen we de titel Great Place to Work met trots, want ook ons nieuw rapport is er eentje om fier op te zijn. Een greep uit onze scores? 92 % op teamgevoel, 89 % op leiderschap en 92 % op hospitality. Dat smaakt naar meer ‘Be You, Be Unique’ in de praktijk brengen in de toekomst. Let’s go! 

Lees meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?