15 gloednieuwe kantoren en 80 extra jobs
bij Unique!

Het gaat hard voor Unique. We groeien en bloeien razendsnel in kantoren, in aanbod én in mensen. Dit jaar nog openen we 15 extra kantoren waarvoor we 80 nieuwe, straffe medewerkers zoeken! Zo trekken we resoluut de kaart van een persoonlijke én lokale aanpak. Heb jij de punch en pit om die groei mee te realiseren? Ben je nieuwsgierig naar alle troeven van onze uitbreiding?Lees meer >>

Jobs per vakgebied

Je verdient een job die bij je past. Klik op jouw favoriete
vakgebied en bekijk de vacatures.

Aangepaste dienstverlening
Covid-19

Unique wil maximaal inzetten op uw gezondheid, en die van onze werknemers. Onze dienstverlening wordt bijgevolg de komende dagen verzekerd vanop afstand. Onze medewerkers zijn steeds bereikbaar via telefoon, e-mail of Microsoft Teams. We blijven de continuïteit van onze werking te allen tijde garanderen.

Lees Meer     FAQ Covid-19

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Topwerkgevers

Ga aan de slag bij één van onze topwerkgevers. Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal? Ontdek hier al onze topbedrijven.

Unique Newsletter

Be the first to find out about our latest news and job openings.

We stay open!

De vakantieperiode staat voor de deur, wij blijven intussen open om je bij te staan in je zoektocht naar een job! De zomermaanden zijn het ideale moment om van job te veranderen. Spring gerust eens binnen om jouw dossier helemaal in orde te maken. Wij kunnen je info en advies bieden over jouw loopbaan en je toekomstperspectieven. Zo ben je helemaal klaar om er terug in te vliegen! 

Contacteer ons

15 gloednieuwe kantoren en 80 extra jobs bij Unique!

Bij Unique gaat het hard, heel hard zelfs. En voor jou kan het ook hard gaan. Vandaag zit je uit te rusten in je tent op een berg in een zonnig oord. Maar morgen zit je al te shinen op je nieuwe job. Je start misschien als Business Manager of Recruitment Consultant. Maar waar je naartoe gaat? Dat kan je alleen maar ontdekken. Want bij Unique kan je ook hard groeien. Op professioneel vlak en op persoonlijk vlak. Droomjob? Check!

Lees meer

Great Place to Work? Unique strikes again!

The word is out: voor de vierde keer behaalt Unique het certificaat van Great Place to Work met de hoogste score ooit. Een belangrijke bekroning, die bevestigt dat onze collega’s zich goed voelen op de werkvloer, ook in uitdagende coronatijden. Fier op onze teams!

Lees meer

Onderzoek KdG Hogeschool & Unique Career

Karel de Grote Hogeschool en Unique Career bundelden de krachten in een grootschalig onderzoek naar de noden en verwachtingen van young professionals. Het resultaat? Na een onzeker coronajaar staan studenten opnieuw te trappelen om hun carrière te lanceren. Toch zijn er nog heel wat twijfels en struikelblokken die hun zoektocht naar een eerste job belemmeren. We sommen de belangrijkste inzichten voor jou op.

Lees meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?