Jobs per vakgebied

Je verdient een job die bij je past. Klik op jouw favoriete
vakgebied en bekijk de vacatures

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Topwerkgevers

Ga aan de slag bij één van onze topwerkgevers. Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal? Ontdek hier al onze topbedrijven.

U werkt als uitzendkracht en u wil in deze Coronatijden veilig en gezond blijven. Dan stelt u zichzelf vast heel wat vragen, over tijdelijke werkloosheid wegens overmacht, de wachttijd bij tijdelijke werkloosheid, het recht op een werkloosheidsuitkering, enz. We hebben heel wat van deze vragen en antwoorden hier opgelijst. Vindt u hier niet wat u zoekt, dan vragen wij u contact op te nemen met uw vertrouwde Unique-contactpersoon.  Hij/zij zal u indien nodig doorverwijzen naar onze preventiedienst of de juridisch dienst.

Lees Meer

Great Place To Work 2020

Op 17 maart hebben we vernomen dat we ons Great Place To Work certificaat voor het 3e jaar op rij hebben verlengd! In deze onzekere tijden is een streepje goed nieuws méér dan welkom. Unique Starbrand behoort weerom tot een selecte club van toonaangevende bedrijven. Een bekroning die we zonder jullie niet hadden kunnen behalen! Samen staan we sterk … 

You make Unique a Great Place to Work! 

Lees Meer

Belangrijke informatie m.b.t. Corona: aangepaste dienstverlening

Gezien de huidige situatie heeft Unique het besluit genomen om haar kantoren te sluiten en alle afspraken via telefoon, videogesprek of mail te laten doorgaan. Wij volgen hiermee de richtlijnen van de overheid en willen de veiligheid van onze uitzendkrachten, klanten en medewerkers zoveel mogelijk garanderen. U kan ons bereiken via het vertrouwde telefoonnummer en via mail. Onze medewerkers staan paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Lees Meer

Coronavirus -Covid19

Wat zijn de symptomen van een Corona-besmetting?  Wat moet je doen als je ziek wordt? Allemaal vragen waar we je als werkgever een antwoord op zullen geven.

Lees Meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?