Jobs per vakgebied

Je verdient een job die bij je past. Klik op jouw favoriete
vakgebied en bekijk de vacatures.

Aangepaste dienstverlening
Covid-19

Unique wil maximaal inzetten op uw gezondheid, en die van onze werknemers. Onze dienstverlening wordt bijgevolg de komende dagen verzekerd vanop afstand. Onze medewerkers zijn steeds bereikbaar via telefoon, e-mail of Microsoft Teams. We blijven de continuïteit van onze werking te allen tijde garanderen.

Lees Meer     

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Topwerkgevers

Ga aan de slag bij één van onze topwerkgevers. Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal? Ontdek hier al onze topbedrijven.

De maand oktober kleurt Pink bij Unique

Borstkanker is een topic dat Unique nauw aan het hart ligt. Elke dag krijgen tientallen vrouwen de vreselijke diagnose te horen. Al enkele jaren zijn we trotse sponsor van Pink Monday, één van de vele initiatieven van Pink Ribbon waarop de terugkeer naar de werkvloer na een langdurige afwezigheid wegens ziekte, extra in de verf wordt gezet. Daarom kleurt oktober helemaal Pink bij Unique. Een maand lang willen we medewerkers, klanten en uitzendkrachten sensibiliseren voor de preventie en opsporing van borstkanker. 

Lees meer

The Corona Special: klanten in de kijker!

Iedereen applaudisseert – en terecht – voor alle zorgpersoneel. Maar er zijn nog heel wat andere beroepen en bedrijven die ervoor zorgen dat onze economie blijft draaien. Welke maatregelen hebben ze genomen? We scheppen een beeld van de huidige omstandigheden en welke impact die hebben op de dagdagelijkse werkzaamheden. Maar we lezen ook hoe ze een positieve draai hebben gegeven aan deze crisis. Deze week stellen we Eddie Stobart voor. 

Lees meer

Solliciteren in coronatijden: in rechte lijn naar je droomjob met Unique!

Het coronavirus steekt niet alleen een stokje in de wielen van rekruterende bedrijven, maar bemoeilijkt ook de jobzoektocht van frisse starters. Wie de schoolbanken verlaat en zijn debuut maakt op de arbeidsmarkt staat voor een pittige uitdaging. Pas afgestudeerd en op zoek naar je droomjob? Met Unique schiet je sterk uit de startblokken. Ready? Set. Go!

Lees meer

Communiceren op veilige afstand!

Het lijkt alsof de coronamaatregelen elk persoonlijk contact onmogelijk maken. Of toch niet? Er bestaan heel wat technologische hulpmiddelen die je toch de kans geven om een face-to-facegesprek te hebben. De 2 meest gebruikte hulpmiddelen zijn Skype for Business en Microsoft Teams. We maakten een korte & handige handleiding en tips & tricks om deze tools in te zetten om contact te houden, met beeld én klank.

Lees Meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?