Jobs per vakgebied

Je verdient een job die bij je past. Klik op jouw favoriete
vakgebied en bekijk de vacatures.

Aangepaste dienstverlening
Covid-19

Unique wil maximaal inzetten op uw gezondheid, en die van onze werknemers. Onze dienstverlening wordt bijgevolg de komende dagen verzekerd vanop afstand. Onze medewerkers zijn steeds bereikbaar via telefoon, e-mail of Microsoft Teams. We blijven de continuïteit van onze werking te allen tijde garanderen.

Lees Meer     FAQ Covid-19

Open sollicitatie

Niet meteen gevonden wat je zoekt of geen keuze
kunnen maken? Schrijf je vrijblijvend online in.
We kijken samen welke baan het best bij je past.

Solliciteer

Topwerkgevers

Ga aan de slag bij één van onze topwerkgevers. Werken bij een fijne werkgever, dat willen we toch allemaal? Ontdek hier al onze topbedrijven.

De maand oktober kleurde Pink bij Unique

Borstkanker is een topic dat Unique nauw aan het hart ligt. Elke dag krijgen tientallen vrouwen de vreselijke diagnose te horen. Al enkele jaren zijn we trotse sponsor van Pink Monday, één van de vele initiatieven van Pink Ribbon waarop de terugkeer naar de werkvloer na een langdurige afwezigheid wegens ziekte, extra in de verf wordt gezet. Daarom kleurde oktober helemaal Pink bij Unique. Een maand lang wilden we medewerkers, klanten en uitzendkrachten sensibiliseren voor de preventie en opsporing van borstkanker. 

Lees meer

Ontdek onze tijdelijke vacatures

Wie werkzaam is in de horeca of eventsector, gaat door een moeilijke en onzekere periode. Ben je tijdelijk economisch werkloos en zit je de komende weken liever niet stil? Dat begrijpen we maar al te goed! Daarom biedt Unique je graag een alternatief. Onze databank loopt over van de boeiende vacatures, waarin je talenten perfect van pas komen. Stuk voor stuk tijdelijke opdrachten die je flexibel combineert met je huidige statuut. Get in touch om de mogelijkheden te bespreken!

Get in touch!

Solliciteren in coronatijden: in rechte lijn naar je droomjob met Unique!

Het coronavirus steekt niet alleen een stokje in de wielen van rekruterende bedrijven, maar bemoeilijkt ook de jobzoektocht van frisse starters. Wie de schoolbanken verlaat en zijn debuut maakt op de arbeidsmarkt staat voor een pittige uitdaging. Pas afgestudeerd en op zoek naar je droomjob? Met Unique schiet je sterk uit de startblokken. Ready? Set. Go!

Lees meer

Communiceren op veilige afstand!

Het lijkt alsof de coronamaatregelen elk persoonlijk contact onmogelijk maken. Of toch niet? Er bestaan heel wat technologische hulpmiddelen die je toch de kans geven om een face-to-facegesprek te hebben. De 2 meest gebruikte hulpmiddelen zijn Skype for Business en Microsoft Teams. We maakten een korte & handige handleiding en tips & tricks om deze tools in te zetten om contact te houden, met beeld én klank.

Lees Meer

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Volg jij ons al?