Loading...

Verdubbel je loon dankzij onze EK-actie!

Raad het juiste aantal goals, scoor je job bij Unique & verdubbel jouw loon!

 

Schrijf je in voor onze actie en verdubbel je maandloon!

Het EK voetbal nadert met rasse schreden. Van 14 juni tot 14 juli 2024 strijden 24 nationale voetbalploegen om de overwinning. Voor gedreven medewerkers én potentiële collega’s die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, organiseert Unique een spannende EK-campagne. De trofee die jij in de wacht kan slepen? Een verdubbeling van je maandloon!

Hoe kan je deelnemen aan onze EK-campagne?

Onze EK-campagne loopt van 3 juni tot 13 juli 2024. De opdracht? Correct inschatten hoeveel doelpunten tijdens het volledige EK gescoord zullen worden, van poulefase tot finale. Daarnaast moet je onze schiftingsvraag beantwoorden en vóór 31 augustus in het bezit zijn van een getekend contract bij Unique. De drie checkboxen afgevinkt? Dan is het spannend wachten op de uitkomst!

Wie komt in aanmerking?

Zowel ervaren medewerkers als potentiële kandidaten kunnen meedoen met onze actie. Ben je al aan de slag bij Unique? Keep going. Zoek je een nieuwe uitdaging? Join our community! Onze recruiters nemen de tijd om aandachtig naar je te luisteren en helpen je in no time aan een boeiende job die helemaal bij je past. Ben jij klaar voor verrijkende werkervaringen?